Zdivo sokl

Zdivo sokl

Jak vyrobit soklu z cihel ?

V posledně jmenovaném případě je důležité věnovat pozornost k postupnému provádění stavebních prací a vykonávat všechny činnosti v určitém pořadí, které zaručují kvalitu výsledných struktur. Primárně provádí přípravné práce. Zahájit vydávání jim úhlů. K tomu, šířku základny, která bude stavět, vystavených cihel dělat, ale nemají upevnit s řešením. Pro správné provedení tohoto kroku je nutné použít takovou úroveň, která vám pomůže dosáhnout přesnosti úhlové polohování.


Přesunout cihly po jejich poloha je určena úrovní, to nemůžeš.

Zdivo sokl

4. Jak zachránit zděný sokl, v případě, že stavba domu dočasně zastaven ?

Máte-li stavět dům není v jednom období výstavby a vzhledem k nedostatku finančních prostředků, nebo chladné počasí nuceni pozastavit výstavbu ve fázi připravenosti cihlové základny, je třeba se postarat o svou bezpečnost.

Zdivo sokl

Zdivo soklu z cihel

Když se víčko zděných cihel, které jsou nezbytné dbát na kvalitu zdiva kloubů, a to zejména v rozích, protože kvalita provedené práce a závisí na budoucnosti hlavních stěn.

přípravné práce

Pokud se rozhodnete dát čepici s rukama, se zaměřením na přípravné práce. Záklop by měl být instalován s maximální kvalitou. To umožňuje i začátečník provádět práci bez jakýchkoli problémů a získat dobrý výsledek na konci.

Zdivo sokl

Izolace suterénu výstavby

Vzhledem k tomu, přízemí je umístěna mezi stěnou a nadací, mohlo by být velké tepelné ztráty. Aby se zabránilo negativní dopad ztráty tepla a vlhkosti na stav domu, je třeba izolovat suterén.

Zdivo sokl

Tahat kabely prichalku

Po odstranění rohů může pokračovat přímo do zdiva. K tomu, aby celé sérii, měli jsme flush vytáhnout kabel - prichalku mezi dvěma protilehlými řadami, které se chovají stejným gorizontali. Dlya prichalku použít buď nylonové vlákno nebo motouzů, nebo ekvivalentní. Hlavní věc, která byla silná a jste mohli vidět ve zdivu. Prichalku mohou být stanoveny :

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité