Instalace žulové

Instalace žulové

Schody a kamenných schodů, výroba a montáž

Schody z kamene - mramor a žula, vyrobených době sdrevnih. Tyto dvě kamenné beze zbytku plnit své funkce ipridavali doma slušný a drahé vzhled. Vysoká odolnost proti opotřebení, trvanlivost, nepřekonatelný dekorativní možnosti, aby byly velikolepnymmaterialom vytvářet schody a teď.

Instalace žulové

Žulové obkladové cap

Směr žuly představil širokou škálu kamene, který může být vybrán z katalogu. Odborníci pečlivě přiblížit úpravu dolní patro budovy a dát povrch je nejen dekorativní, ale i ochranné vlastnosti. Tváří v tvář čepice žuly pomáhají chránit budovu a dát slušný vzhled. Čelí úrovní s přírodním kamenem.

Instalace žulové

Instalace žulové kroky na žebříku

Jeden z nejvíce živé symboly spolehlivost a osobní růst je považován za žebřík s silných a krásných žulových stupních. V současné době takový žebřík se často nacházejí v soukromých venkovských domů pojistného.

Instalace žulové

Montáž žuly a žulové podlahy

V moderní kuchyni designu kamenných desky jsou velmi časté. Tyto produkty jsou jakéhokoli interiéru - jako u klasického anglického stylu a špičkové : podkroví nebo minimalismus. Dávají odstíny pokoj dobré kvality a spolehlivosti.

Instalace žulové

Montáž parapetů z přírodního kamene.

Naši odborníci budou dělat a provádět montáž parapetů z kamene libovolného tvaru a délky. Profesionálně provedena montáž parapetů z přírodního kamene. Ručíme za kvalitu výroby a instalace okenních parapetů z mramoru a žuly.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité