Jak zabarvit strop pro malování

Jak zabarvit strop pro malování

Odstranění starého krytu

Práce s tmelem začíná až po úplném odstranění starého nátěru. Nezáleží na tom, jestli byla vrstva barvy nebo jednoduchá bělidla, je třeba strop vyčistit na zem. Jednoduchší je odstranění bělidla: povrch stropu je hojně navlhčen vodou a povlak poskytuje dobrou výživu vlhkostí. Po asi patnácti minutách můžete snadno vyčistit bělidlo pomocí stěrky, mírně tlačit zaoblené kusy.


Všechny drobné kusy, které jsou na povrchu, jsou otřeny hadříkem.

Jak zabarvit strop pro malování

Tmel na strop s vlastními rukama - praktické rady a doporučení

Samonivelace stropu - práce je velmi časově náročná a vyžaduje určité dovednosti. To je důvod, proč mnozí lidé upřednostňují tuto fázi práce důvěřovat týmu profesionálů. Nicméně, podle pokynů uvedených v tomto článku, každý, kdo s minimálními dovednostmi stavebních prací bude moci umístit strop na strop.

Jak zabarvit strop pro malování

Předběžná příprava stropu

Strop, který musíte vyrovnat s tmelem, se může lišit. Pokud je byt, ve kterém je oprava provedena, "surová", může se jednat o betonové překrytí, omítání nebo sádrokartonovou konstrukci. Takový povrch může být primární a pak tmel. V bytovém bytě je situace komplikovanější: zde se musíte nejprve zbavit předchozích vrstev dekorace, pečlivě vyčistit barvu nebo tapetu a pokusit se maximalizovat vyrovnání.

Jak zabarvit strop pro malování

Materiály pro omítání

Pro tmely existují dva typy sádrokartonových směsí. Jsou nazývány "Začátek" a "Dokončit". Počáteční plnivo má ve svém složení hrubozrnné frakce. Proto je navržena pro použití hrubé a silné vyrovnávací vrstvy. S velmi velkou vyrovnávací vrstvou se "Start" aplikuje v několika průchodech s vysušením každého.


Tloušťka jedné vrstvy je až 1-2 cm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité