Jak zahřát studené stěny v bytě

Jak zahřát studené stěny v bytě

Teplé zdi uvnitř bytu či domu a jak to dělat správně

Nové stavební materiály, skládající se z několika vrstev, perfektně držet teplo. Domy postavené z nich, mnohem levnější na údržbu než stavba sovětské éry, postavený z cihel nebo betonových panelů. To je patrné zejména během topné sezóny - pro dům, postavený z moderních materiálů, bude chladicí výrazně méně vyžadují. Ale většina ze starých sovětských domů nikdo nebude snášet, a mnozí z nás žijí v nich.


Takže dnes pojďme mluvit o tom, co izolaci stěn zevnitř budovy nebo jakékoli jiné stavby, a jak to udělat správně.

Jak zahřát studené stěny v bytě

Jak izolovat cihlové zdi

Dnes Stavební hmoty trh nabízí poměrně širokou škálu různých tepelně izolačních materiálů, které splňují všechny požadavky a standardy moderní doby. Ale, jak praxe ukazuje, zateplení možností byty uvnitř málo. Základní tři - je použití pěny, minerální vlny nebo používání teplé omítky.

Jak zahřát studené stěny v bytě

Jak izolovat bytu : nejjednodušší a nejspolehlivější metody

Izolovat bytu, můžete použít staré noviny a pásku. A můžete vyzbrojili pro tento účel imager, ultrazvukovým skenerem a nanokraskoy. Některé práce na teplosberezheniyu majitel domu zcela přemůže sám sebe, a někteří profesionálové potřebují. Ale přijetí práce na kvalitě držet venku zima. Stavitelé se dělí na „ zimní “ tajemství se čtenáři Remont.


Divandi.

Jak zahřát studené stěny v bytě

Správná izolace vnitřních stěn

Pro správnou izolace stěn iznturi doporučujeme dvě řešení. Mají velmi málo testovány, takže je můžete volat experimentální. Popisuji je obecně bez specifičnosti, protože všechny specifika závisí na konkrétní situaci ( tloušťky ubytování oblasti, materiálu a stěny, stav stěny na izolaci, teplotu v vlhkosti uvnitř, atd ). takže :

Jak zahřát studené stěny v bytě

Vnitřní izolace stěn apartmány - „pro “ a „ proti “

Mělo by být poznamenáno, že vnitřní metoda izolační stěny bytu není tak neškodné, jak by se mohlo zdát na první pohled a měla by být použita pouze jako poslední možnost. Existuje jen beznadějné situace, a to nejen v materiálním slova smyslu, ale v této nešťastné nedostupnosti banálních stěn, například, když se konce obou budov jsou téměř těsně. Dokonce i se všemi ochoty (a vašeho souseda), provádění prací na zahřátí na vnější straně budovy, technologicky správnou akci, je nemožné. To spodvigaet hledat kompromisy.

Metody izolace stěn - Hlavním problémem uvnitř nebo vně

Domníváme se, jak se chová v zimě cihlové zdi. Na obrázku můžeme uvést, jak se teplota v sekci nalevo od stěny studené ulice, doprava - teplé místnosti. Materiál může být běžně považovány za jednotný tepelná vodivost. S takovou tloušťkou stěny i při dvaceti mrazu v plochém tepla. Chcete-li změnit tloušťku stěny, respektive změnit teplotní rozdíl.


Podíváme-li se na zeď z pěny, pak při stejné teplotě, získáme značnou výhodu oproti tloušťce stěny. Jak je vidět menší tepelně vodivého materiálu vytváří ostrý teplotní gradient.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité