Komínového pláště keramické obklady

Komínového pláště keramické obklady

Jaké jsou použité materiály vybavit komín uvnitř domu?

Vložkování komínů v interiéru by mělo být krásné a zapadají do konstrukce domu. Je nutné přidat existenci několika způsoby komín prochází uvnitř domu, a to následovně :

Materiály pro vnější obložení komínu

Část komína, která je zobrazena na střeše, je pokryta nejen pro navrhování ochrany, ačkoli to je nejvíce vystaven srážek, atd, ale také pro estetiku. Komín musí být v souladu s architekturou domu a musí být v souladu s ním, aby se stal ozdobou střechy.

Komínového pláště keramické obklady

Utěsnění komína na střeše : staré a nové technologie ↑

Před uzavřením střechu je komín opatřen hlavně s pomocí dostupných prostředků. Dnes je řada na trhu zahrnuje řadu standardizovaných jednotek - mohou být považovány za univerzální, protože dává možnost jejich použití za různých okolností.

Komínového pláště keramické obklady

Parametry použití keramických kachlů pro kamna a krby

Současná kamna nebo krb - sendvičová konstrukce. Pec je stanoven od šamotovou cihlové budovy - z hlíny žáruvzdorného materiálu. Zdobení by měla být taková, aby bylo shodné s údaji z obou materiálů. V opačném případě bude trouba nebude plnit svou primární úlohu : pro přenos tepla z ohně do vzduchu v místnosti.

Materiály pro obkládání krbu

Trim nebo dřevo - plyn komín může být prováděna pouze za použití samozhášecích materiálů a roztok, který má koeficient tepelné roztažnosti podobný zdiva jinak povlakové vrstvy začíná odchylovat s časem a odlupovat. Nejčastěji obklad ohniště se provádí s použitím těchto materiálů :

Komínového pláště keramické obklady

Tváří v tvář cihly a opravy pecí a komínů.

Povrchová úprava kamen a krbů zahrnuje širokou škálu prací, čímž se získá požadovaný typ topného systému, to se týká jak starých krbů a kamen, ztratily svůj původní vzhled a nové, složené z lícové cihly nebo se nehodí do interiéru. Čelem kamen a krbů zaměstnání není jednoduché, vyžaduje specifika, určité znalosti a dovednosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité