Polymer dlaždice Základní cena

Polymer dlaždice Základní cena

Sokl dlaždice klasické rozlišení 300 od 150 mm.

Specializovaná dlaždice sokl značka ADW Klinker. Zobrazit pod umělého kamene. Vždy k dispozici ve skladu v Moskvě. Velikost dlaždice 300x150x9 mm. Každé balení 17 ks.


V kvadt metru. 20 ks.

Zdobení domácí základ polymerních obkladových dlaždic

Polymerní obklady - je kompozitní materiál, který simuluje reliéf cihly nebo „ roztrhaný “ kámen. Tento materiál se vyznačuje nízkou hmotností, takže je možné potáhnout nich, i těch lehké konstrukce s nízkou nosností.

Polymer dlaždice sokl

Co je zodpovědné za expresi budovy ? Samozřejmě, že fasádní prvky, z nichž jeden je cap. Styling pozemní dekor obvykle spočívá v použití dlaždice, který, spolu s vysokou dekorativní vlastnosti, a musí vykazovat vlastnosti, jako je odolnost proti chladu, trvanlivost a odolnost vůči UV záření přírodních jevů a srážení.

Fasádní obklady : hladký lesklý dlaždice nebo kámen úleva

Fasádní obklady účinná a trvalá způsob, jak dokončit vnější stěny domu. Umožní to na dlouhou dobu zapomenout na opravách, dodávají budově osobitý styl a spolehlivě chrání stěny před vlhkem. Na ruském trhu širokou škálu produktů, což vám umožní vybrat ten správný materiál a barvu. Všechny produkty lze rozdělit do dvou skupin: přírodního a umělého kamene.

Polymer dlaždice Základní cena

Přední panely polimerkompozitnye

Keramická dlažba je obzvláště účinný s energeticky úsporné izolační systém, a je to ideální řešení pro opravu fasády starých budov, výškových budov i soukromých postroek. Rekonstruktsiya omítkových fasádách posledních 80 letech činil 130% nákladů na nové budovy. Pouze jeden nátěry fasád v nákladech na opravy ve výši 120%. Náklady na zajištění aktualizace fasády, které jsou lemované cihel nebo dlaždic, činil pouze 30 % pro aktualizaci švy a 2% na obkládacího materiálu.

Polymer dlaždice Základní cena

Mezi nejoblíbenější druhy

Dlaždice pro dekoraci budov používaných odnepaměti. Podle předpokladu, vědci nejprve vypadalo jako mozaiku, a byl používán pro výzdobu chrámů a paláců v Mezopotámii v 2-3 tisíciletí před naším letopočtem Dnes fasádní obklady jsou zaslouženě populární. Díky moderním technologiím se vyrábí následující typy :

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité