Výpočet monolitické podlahové desky

Výpočet monolitické podlahové desky

1 Co je výpočet monolitické desky

Ze stěn síly závisí na spolehlivost celé konstrukce budovy, a tato skutečnost je nepopiratelný, ale neméně důležité pro bezpečnost bydlení v soukromém domě (stejně jako v bytě) se překrývají. Silný podlaha pod nohama - to je velmi důležité, aby se cítili v pokoji. Ale v případě, že deska z betonu ve fázi návrhu jsou nuceni držet určitých mezích, protože jejich parametry jsou konstantní, výpočet monolitických desek, naopak, musíme dělat, založený na požadovaném uspořádání domu. A chyby v tomto vysoce nežádoucí.

Výpočet monolitické podlahové desky

Výpočet monolitické desky : požádat o pomoc nebo překonat ?

Není pochyb o tom, že nejlepší možností je výstavba monolitické desky drží jej v plném souladu s plánem. Výpočet konstrukce, která se provádí odborníci, má několik výhod :

Výpočet monolitické podlahové desky

V některých případech je nutné zvednout překrývání.

Montovaný železobetonový strop je nejspolehlivější, ale také nejdražší ze všech dostupných možností. Je proto nezbytné stanovit kritéria pro účelnost svých zařízení.

Výpočet monolitické podlahové desky

přiřazení kalkulačka

Kalkulátor pro výpočet základové desky pro přesné stanovení rozměrů monolitické desky, počet a velikost požadované výztuže, bednění a objemovou hmotnost, která je požadována pro konstrukci typů základové desky obytných domů a průmyslových staveb. Budoucí typ Základ musí být platný projekt vybrán a přesný výpočet hmoty budovy jsou postaveny a jeho zatížení monolitické desky. Tyto výpočty jsou prováděny v závislosti na přesné SNP 52-01-2003 „betonu a betonových konstrukcí“ a GOST 52086-2003.

Montované podlahy m / m panely

Ve většině případů vyrobeny z desek z dutého, které se liší přijatelné náklady, nižší hmotnost, vyšší izolační vlastnosti ve srovnání s monolitické. Překrývající se z nich rychle montovatelné a standardní řada umožňuje zvolit desku pod potřeb zákazníka. Jedinou nevýhodou - povinné používání jeřábu.

Výpočet monolitické podlahové desky

Vytvrzování a odstraňování bednění

Optimální teplotní podmínky betonářské práce se překrývají v 15-25 ° C, V chladném období zajistit požadovanou sadu pevnosti betonu poskytují speciální akce - elektroprogrev betonu, mrazuvzdornost, předehřev betonu při jeho výrobě a dodání a podobně, které vyžadují samostatnou pozornost...

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité