Ekvivalentní byt

Ekvivalentní apartmán pro přemístění z nouzového bydlení

Dobrý den, můj byt je ve 2. patře v pohotovostním domě, dům bude demolován a lidé budou přemístěni do nové budovy. Mám v 1. patře nabízený byt, ale nevyhovuje mě Jak mohu získat byt ve 2. patře v nové budově?

Sobyanin: Při přesídlení mohou občané vybrat si rovnocenný nebo rovnocenný byt

Občané, jejichž domovy spadají do programu renovace bytového fondu v Moskvě, mohou poskytnout příležitost zvolit si v pohybu ekvivalentní nebo ekvivalentní byt. Toto bylo vysíláno primátorem města Sergejem Sobyaninem v rozhlasu stanice Vesti FM.

Nejčtenější materiály

Úterý 15. března 2016: Mnoho lidí chce vědět o stavu svého osobního účtu v Penzijním fondu. Takový dokument, mimo jiné, vyžaduje řada institucí - Odbor sociální ochrany obyvatelstva a vzdělávání, stejně jako banky

Hodnota ekvivalentního bytu ve snu

V životě každého z nás existují otázky, u kterých je téměř nemožné najít odpovědi sami. Pokud se potýkáte s obtížnou situací, požádejte o radu z jemných světů. Pomocí síly snů můžete získat odpověď na jakoukoli otázku, která se týká vašeho života. Budete jen muset jít spát brzy a vysvětlit sen ráno.

Ekvivalentní byt

Stanovení výše náhrady za dům

Obecně se předpokládá, že stanovením ceny nemovitostí se odborníci řídí pouze tržní hodnotou podobných nemovitostí. Ve skutečnosti se při určování hodnoty odkupu zpravidla používají dvě metody: kromě srovnávacího přístupu je použit přístup založený na nákladech.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité