Monolitické cihla domů odhlučnění

Drahé - neznamená, klid

Podle vedoucí prodeje a marketingu skupiny Ljudmila SOLO Teor, tím vyšší třídy postavená bydlení, tím vyšší požadavky na zvukovou izolaci. „ Pokud se v problematice protihlukové komfort třídy nepřikládal velký význam, a ve třídě “ hospodářství „ kynutí technologie obecně nelze použít v high -end bydlení a stěny samotné jsou širší a minerální vlny je silnější, protože kupující v tomto segmentu velmi zajímá zvuková izolace problém „ - říká expert.

Monolitické cihla domů odhlučnění

V jeden dům méně slyšitelnost

První věc, že zájem o potenciální kupec po informace o záběry a náklady na byt, tato technologie je stavba domu a materiál nosné konstrukce. V současné době stavební trh nabízí tři typy domů:

Monolitické cihla domů odhlučnění

Nejčastěji používané metody pro snížení hluku

Headlining s minerální vlny a sádrokartonu - je nejběžnější způsob řešení hlučné sousedy. Typicky, zvukové izolace v bytě z čedičové vaty, polyuretanové pěnové bloky, zátky se také používají materiály na bázi kokosová vlákna a jiné zvukové izolační povlak. Chcete-li nainstalovat desku na strop je nutné provést přípravné práce na začátku. První věc, kterou instalovány stropní systém, který bude udržovat kompletní stavební zvukové izolace stropu bytu. Tyto stropní systémy, existují tři typy:

Monolitické cihla domů odhlučnění

Vzduchem šířený hluk v bytě v novém domově

Jiná věc je, hluk vzduchu. Vyskytuje se v učebně hudby nebo sledování televize, poslech hudebních CD či zpěvu. Air - vodič zvuku a hluk vzduchu dosáhne na zem a vychutnával sousedy.

Možnosti jak se zbavit hluku v bytě

Návrhy nových materiálů na současném trhu přicházejí téměř denně. Dnes není obtížné najít materiál, zvukově izolační, optimálně vyhovuje pronajímateli i zvukově izolační vlastnosti a vzhled.

Monolitické cihla domů odhlučnění

Domy monolitické desky, cihly, blok. Jak si mám vybrat ?

V současné době na trhu s bydlením, tam jsou monolitické, cihla, panel a smíšené. Kupující musí brát v úvahu při výběru bytu je nejen poloha domu, oblast, a půdorys bytu, ale také pochopit, kde se panel, kde je monolit, který je lepší a proč. Zvážit všechny návrhy najednou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité