Most na Krym online

Most na Krym online

Zahájena výstavba orgánů plavební dráhy podpěry

Na stavbě mostu přes Kerčském průlivu začala výstavbu plavební telefon podporuje. Jsou různé pro silniční a železniční částí: založení - pod dálnicí a ocelovou konstrukcí - pod železniční. Tyto rozdíly jsou způsobeny různými konstrukčními zatížení na ložiska, které se přes oblouky mostem krymské.

Most na Krym online

Živé přenosy na výstavbu mostu Kerčském

Specializované stránky pokrývající postupu prací, překládá online výstavbu mostu přes Kerčském průlivu. To je užitečné pro běžné uživatele internetu, kteří mají zájem o práci. Již vidíme výrazný rozdíl mezi tím, jak začít, a s tím, co bylo dosaženo. Živé přenosy na výstavbu mostu Kerch umožňuje zobrazit :

Most na Krym online

Stavba mostu na ruském Krym on-line

Yandex Mapy aktualizované satelitní snímky Taman. Stal videnstroyaschiysya pracovní most PM- 1, stejně jako opuštění hromadu pod vodou. Escheviden značného pokroku při výstavbě železnice z stantsiiVyshesteblievskaya. Stavba mostem krymské mohou být monitorovány online ( FOTO, VIDEO ) Sledujte konstrukci krymské most je nyní možné v režimu on-line pomocí most. life stránky.


Na stránce jsou zveřejňovány veškeré informace o výstavbě dopravní křižovatku.

Most na Krym online

Most výstavba pokračuje hromadí práce prováděny na 50 procent

Ale ve skutečnosti jsou věci na stavbě mostu Kerčském ? V posledních dnech se plocha skutečně změnilo počasí, ale to není o bouře a silné chlazení.

Most na Krym online

Kerch Bridge fotografoval z vesmíru

Velitel kosmické lodi Sojuz -03 MS Oleg Novitsky, který je na Mezinárodní kosmické stanici fotografoval z vesmíru postavit most z Krymu do Ruska.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité