Společné prostory v bytových domech

Společné prostory v bytových domech

Co je zahrnuto ve společných prostorách v bytových domech ?

Prosím, řekněte mi, zda zahrnuje sklepů, půd, technické podlahy v oblasti veřejných prostorů ( MOS ) v bytových domech pro výpočet poplatků za ARF ?... nebo vzít v úvahu pouze plochy schodišť a chodeb ?

Společné prostory v bytových domech

Společný majetek a společné prostory v bytových domech : kdo vlastní sklep a střechu ?

Soukromé vlastnictví je nyní nesporný hodnota, a je pravda, a to zejména v oblasti nemovitostí. Před deseti lety v případě, nikdo neměl žádné pochybnosti o tom, nádvoří, schodiště a schody - jedná se o veřejné místo, ale dnes stále častěji nalézt dohadovat o tom, kdo je vlastníkem metrů čtverečních území. Často takový velký zájem způsobený touhou izolovat území domu a vybavit jej podle svých vlastních představ.

Sanitární údržbu společných prostor v bytových domech

Čistící schodiště patří : mokré zametání schodiště a pochody, výtahovou kabinu, prachu zametání ze stropu, mokré stírání ( stěny, dveře, stínítka, parapety, okenní stráže, zábradlí, skříně pro elektrické a slaboproudých zařízení, schránek), pračka ovládání oken, zametání a mytí prostor před vchodem.

Požární bezpečnost ve společných prostorách bytu obývací domovrss

Zvlášť nebezpečné požáry v bytových domech : plamen snadno přenáší z jednoho bytu do druhého, lidé udusit v kouři, dostat vážně zraněn při pokusu o útěk z elementu ohně. A, bohužel, způsobují požáry v výškových budov jsou často nájemci. Skladování hořlavých materiálů ve společných prostorách, nepřehledná únikových cest, neopatrná manipulace s ohněm jsou typické porušení požární bezpečnosti v bytových domech.

Standardy se změní na léto

V přízemí našeho domu se nacházejí dva obchody. Každý poháněn stráž u vchodu. uloží spotřeba energie v důsledku klimatizačních jednotek, chladniček a mrazniček - enormní. Chcete-li účet za elektřinu v komerčních budovách, samozřejmě instalovány metrů, ale přístup k nim je určena pouze pro řízení supermarketů, - říká Fedor Purygin, vedoucí k domu číslo 69 na ulici. Sony křivka. - Ale soudě podle toho, co jsme si zvykli na účet ODN, zdá se nám, že majitelé dělat něco pro sebe a mohou používat speciální magnety, kvůli které čítače jsou nepracuje správně.

Společné prostory v bytových domech

Jak rozdělit plochy bytu

Dobrý den dv I. sestra zdědil dvoupokojový byt o celkové výměře 50, 2 kv. m. moya podílu je 2/3 kvarty, jeho 1 / 3. Jak se tento výpočet v této oblasti ? Podle mého utilit celková plocha byla 33, 47, obývací 19, 3sestry celkem 16, 37, kteří tam žijí prodat svou sestru 12, 8mozhet pokoj ( 12 m²), třetí osobu nebo její podíl se vypočítá a chodba, kuchyň, atd. ??? díky předem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité