Instalace vedení sendvičové panely

Instalace vedení sendvičové panely

Instalaci a provozu panely stěny a střecha bezrámové PS a PKB Teplant ( Teplant )

Bezprostředně před instalací panelů se doporučuje zkontrolovat přítomnost staveniště všechny potřebné materiály ( těsnicí a upevnění ), aby byla zajištěna kontinuita výrobní a montážní práce. Názvosloví, značkové materiály a jejich počet by měl být na místě v souladu s projektovou dokumentací.

Instalace vedení sendvičové panely

montážní technologie stěnové a střešní sendvičové panely

Je nutné dokončit všechny práce na stavbě budov rámu, základní a nátěry ocelových konstrukcí. Označte upevňovacích bodů na sloupcích. Před zahájením práce, je třeba vyčistit staveniště pro vykládku panelů, které pak musí být umístěny na speciálně připravené obložení ze dřeva, pěny nebo polystyren. Potom - otevření obalové fólie s balíčkem sendvičových panelů. Po odstranění fólie, zkontrolujte panely zámky na přítomnost nadbytku izolace.


Pokud je k dispozici, přebytek izolace odstraní škrabkou.

Instalace vedení sendvičové panely

Snadná instalace sendvičových panelů krok za krokem

1. 1. Měkké smyčky kapacita 5 m, 10 m -.. 2 ks. 1. 2. Pogumované obložení spodní a horní distanční vložky se zastávkami, velikost 1200h150 mm - 4 ks. ( Obr. 1 ). Na povrchu vyčnívajících částí pryže není povoleno upevňovací desky, aby se zabránilo poškození při montáži sendvičových panelů.

Instalace vedení sendvičové panely

Pokyny pro montáž stěn a střešní panely frameless

Bezprostředně před instalací panelů, se doporučuje zkontrolovat přítomnost staveniště všechny potřebné materiály ( těsnicí a upevňovací ), aby byla zajištěna kontinuita výrobní a montážní práce.

sendvičové panely pravidla pro instalaci

Ohledu na to, jak dobře provedené instalace bude záviset na síle struktury, jež jsou postaveny v mnoha ohledech. Proto je výkon práce by měly věnovat větší pozornost nejen na kvalitu materiálu, ale i spojovacího materiálu a nářadí. A samozřejmě, instalace by měly být prováděny pouze odborníky, kteří mají dlouholeté zkušenosti v tomto oboru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité