Montáž lešení

Montáž lešení

Montáž lešení

Lešení jsou dočasné pomocné konstrukce, které slouží k zajištění bezpečnosti pracovníků při provádění různých typů práce ve výšce 2 m. Instalace lešení je komplexní služba, která zahrnuje sestavení souboru prvků na speciálně připraveném povrchu a zajištění konstrukce na fasádě budovy.

Montáž lešení

Příprava na instalační práce

Montáž lešení musí být pečlivě kontrolována odpovědnou osobou. Před zahájením instalace je nutné pečlivě prozkoumat design lesa a samotný objekt, kde bude práce provedena. Dále byste měli vypracovat plán instalace lešení a seznam složek montážní sady. Příjem podrobností o celé sestavě stavby také provádí odpovědná osoba.


Během přijetí se provádí seznam chybných a poškozených položek.

Montáž lešení

4. 1 Kvalita instalace lešení Současná kontrola technologických operací přípravných a Velké práce, stejně jako přijetí prací. Na základě výsledků monitorování Technologické úkony jsou vydávány certifikáty průzkumu skrytých děl: Na základě upevnění do zdících zástrčků pro lesní kotvy, pro stabilitu a Pevnost upevnění podpěrných zařízení na výšku.

Montáž a demontáž lešení

Stavební lesy jsou nedílnou součástí moderního staveniště. Woods je jedním z nejoblíbenějších typů specializovaných stavebních zařízení, které se používají pro největší škálu stavebních, montážních nebo malířských prací. Montáž lešení se provádí na různých zařízeních, neboť tyto konstrukce jsou velmi vhodným a nezbytným nástrojem při opravách a dokončování, rekonstrukcích a obecných stavebních pracích jak na fasádě budov, tak i uvnitř nich.

Montáž lešení

Demontovatelné lešení: konstrukční prvky

Existuje několik základních konstrukcí lešení. Každý z nich je nejvhodnější pro všechny jednotlivé nebo několik typů instalací nebo stavebních prací:

Montáž lešení

Montážní lešení

Lešení ze dřeva, které nejsou charakterizovány trvanlivostí a trvanlivostí, jsou nyní prakticky nahrazovány kovovými analogy. Tyto lesy mají řadu nepopiratelných výhod oproti dřevu: rychlá a jednoduchá instalace / demontáž lehkých a trvanlivých prvků, spolehlivost při provozu a pohodlí při skladování, velmi dlouhá životnost. Různé druhy lešení jsou vyrobeny z hliníku nebo z pozinkované oceli, hlavní části konstrukcí jsou vodorovné a diagonální prvky, vertikální regály, žebříky a paluby, spojovací prvky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité