Montáž sendvičových panelů SNP

Montáž sendvičových panelů SNP

sendvičový panel instalace zařízení

Pro střešní krytiny, fasády, montáž vnutrennihperegorodok často používá sendvičový panel Walling fasádu. Instalace Chtobyvypolnit vlastníma rukama, instalace se provádí výhradně v souladu s technologickými standardy EU SNIP, PPR, a zároveň čelí dům je bezpečný ikachestvennoy.

Montáž sendvičových panelů SNP

Střecha ze sendvičových panelů

Základní ochrana každé budovy je vysoce kvalitní střešní krytina. Střešní sendvičové panely - tím pravým řešením pro ty, kteří chtějí ušetřit čas a peníze. Montáž střešních panelů je poměrně jednoduché, ale s cílem zajistit garantovanou kvalitou nutné dodržovat všechna pravidla práce a dopravy.

Montáž sendvičových panelů SNP

použité výplně

Minerální vlna - vláknitý materiál s vynikající tepelně a zvukově izolačních vlastností. Je odolný vůči vysokým teplotám a je nehořlavý. Jednou z důležitých vlastností minerální vlny je hustota. Používáme výrobky o hustotě 110-120 kg / m 3.

Montáž sendvičových panelů SNP

Výstavba pomocí sendvičových panelů

Sendvičové panely jsou moderní stavební materiál, který se skládá ze 3 vrstev: 2 vrstvy tuhého substrátu a izolace mezi nimi. Různé materiály mohou působit jako topné těleso.

Tepelně izolační vlastnosti sendvičových panelů

Při navrhování budov by měla brát v úvahu moderním požadavkům na tepelnou ochranu budov ( SNIP 23-02-2003 „ Tepelná ochrana budov “, SP 23-101-2004 „Design Tepelná ochrana budov “, TSN 23-340-2003 „ Energetická účinnost obytných a veřejných budov. normy spotřeby energie a tepelné ochrany „, jakož i další dokumenty ).

Montáž sendvičových panelů SNP

Montazhmetallokonstruktsy montované stavby

Stavební a montážní firma „ Metallstroi “ řídí všechny fáze instalace kovových stavěcí budovy včetně montáže základů, stejně zhemontazh stěnové sendvičové panely a jiné materiály běžně používané pro ochranu zařízení a budov.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité