Polosuchá potěr proporce

Co je semi -dry mix ?

Polotovary směsí na bázi cementu a choval podle stejného principu jako konvenční cementu písku malty. Ale rozdíly v technologii přípravy kapalného roztoku, jsou, a jsou vzhledem ke specifické složení většiny polosuché směsi. Vzhledem k přítomnosti syntetických a plastifikačních látek, prášková hmota se přidá malé množství vody, ale technické vlastnosti výsledného povlaku je v žádném případě ovlivněny.

Polosuchá potěr proporce

Zásadní rozdíly částečně vyrovnávací obvod

Termín „ polosuchý potěr získaný redukcí množství vody použité při přípravě roztoku. Při míchání se zavádí pouze minimálně nutná vzhledem k tomu, kapalina pro hydrataci molekul cementu, tj. zapojit do procesu, které tvoří pevné krystalické vazby.

Polosuchá potěr proporce

Výhody a nevýhody

Jako většina stavebních materiálů, standardní prostředky pro provádění způsobu podle polosuchého potěru mají určité výhody a nevýhody způsobené materiálovém složení a provedení technologie.

Polosuchá potěr proporce

potěr technologie byt a zahrada

Krásné a hladké podlahy bytu či domu - sen o všechny majitele a ve většině případů, jejich kvalita je závislá na potěru. V závislosti na vašich preferencích a charakteristikách areálu, to může být beton, suchá, polosuchá a tak dále. A v každém případě, že to bude docela složitý proces, který vyžaduje zvláštní školení.

Výhody semi- vazeb

První a nejdůležitější výhodou těchto vazeb je absence velkého množství vodného roztoku - v případě, že nemusí nosit holinky zařízení a sedět kotníky špinavý tenčí pracovní pravidla.

Polosuchá potěr proporce

Polosuchá potěry od 30 do 50 čtverečních metrů

navigace obsah stránky :

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité