Pravidla shtrobleniya v panelovém domě

Pravidla shtrobleniya v panelovém domě

Jak shtroblenie stěny v pre - postavený dům vlastníma rukama ?

Postupem času, v každém bytě je, aby se opravy. Pokud je to krása, pak taková otázka shtroblenie stěnách s vlastníma rukama, je nepravděpodobné, že by zájem. Další věc, pokud si opravy.

Pravidla shtrobleniya v panelovém domě

Pravidla a omezení shtroblenie

Nenechte okamžitě chňapl po dlátem a kladivem. Je třeba nejprve čerpat z rozvržení papíru plánu a zvážit umístění všech spojů a výstupních zapojení bodů, jako jsou zásuvky, vypínače a závěry ve světle reflektorů. Také byste měli vzít v úvahu materiál stěn a způsob, jakým shtrobleniya. Základní pravidla, která z rozdělení vodičů ve stěnách, jsou popsány v nařízeních SNIP 3. 05. 06-85.


Nezanedbávejte je jednou je lepší nebýt líný a naučit umět Stroebe stěny pro vedení. Vrcholem jsou následující položky:

Pravidla shtrobleniya v panelovém domě

Představuje práci specialistů

Práce odborníků je prováděna bez jakéhokoliv poškození nebo nesrovnalosti stěn v panelových domech. Stroebe na strop, stěny nebo podlahy, hlavní používá moderní zařízení, které bezpečně a s minimálním hlukem, aby dělat svou práci.

Pravidla shtrobleniya v panelovém domě

Použití stěnového Lovce.

Na stavbách pro shtrobleniya podlahy a stěny se používají speciálně pro tyto typy pracovního stěny alkoholický nápoj, který má dva kotouče pro beton a umožňuje nastavit požadovanou hloubku a šířku perforace drážkami. S pomocí rychle a přesně střih rovný Stroebe do podlah a stěn všech druhů stavebních materiálů. Vysavač, který přes ní podklyuchaetsya- odstraněny téměř všechny prachu uvolňovaného během stěny alkoholický nápoj.

Výměna elektroinstalace v panelovém domě

Panelové domy, které jsem potkal, jen elektroinstalace hliníku. A pokud v domě více než 20 let a vyrobené větší opravy, elektroinstalace, musí být změněn explicitně. Po určité době provozu hliníku - 25 let, i když příští oprava není znám.

S ním je panelový dům ?

Panelových domů postavena v sovětských dobách. Byly to jakési možnosti ekonomiku, protože v kombinaci rychlost výstavby a nízké náklady na stavební materiály. Konstrukce stěny postaveny z betonových desek, které se vyrábějí ve speciálních rostlin nalitím betonu ocelové výztuže. Tyto desky (nebo desky ) se ze dvou typů - na podlahy nebo stropy a stěny.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité