Omítnuté stropní sádrokarton před lakováním

Omítnuté stropní sádrokarton před lakováním

Omítka strop s rukama - praktických tipů a triků

Self omítka strop - práce je velmi časově náročné a vyžaduje určité dovednosti. Proto je tato fáze práce, mnozí raději důvěřovat tým odborníků. Nicméně, podle pokynů uvedených v tomto článku, tmely strop s rukama může někdo s minimálními dovednostmi stavebních prací.

Omítnuté stropní sádrokarton před lakováním

Předběžná příprava stropu

Strop, který budete muset vyrovnat s pomocí plniv, mohou být různé. V případě, že byt, který je v rekonstrukci, „ surový“, mohlo by to být betonovou podlahu, omítka nebo sádrokartonové konstrukce. Takový povrch může být základním nátěrem a potom tmel. V bytě je obývací situace složitější : Zde musíme nejprve zbavit předchozích vrstev povrch, důkladně vyčistit barvu nebo tapetu, a pokusit se co nejvíce sladit.

Omítnuté stropní sádrokarton před lakováním

stropní omítky - chyby jsou nepřijatelné

Výhodou sádrokartonu je schopnost snadno sladit jakýkoliv povrch, nebo naopak, se provede na stěny nebo strop bizarní uspořádání srovnatelné s vnitřkem intergalaktické kosmické lodi ze sci-fi filmu.

Omítnuté stropní sádrokarton před lakováním

Jak si vybrat omítky

Na množství plniva pro sádrokartonové desky, která nabízí moderní stavební trh je doslova oslnila. Za každou chuť, barvu a rozpočet, můžete si koupit suché směsi a hotové tmel v kbelíku. Prakticky všichni výrobci vyrábějí své vlastní linii :. Tess odborníka atd vyrovnání, dokončovací práce, univerzální tmel pomůže utěsnění švů a hluboký zarovnání 1mm marketingové nesrovnalosti. Volba plniva závisí na tom, zda av jakém pokoji renovaci. Pro koupele, toalety a kuchyně je třeba zvolit voděodolný, páry propustnou výplň.


Prakticky všechny požadavky moderního opravy uspokojit polymerní plnivo.

Omítnuté stropní sádrokarton před lakováním

Příprava povrchu pro tmel

Chcete-li začít s strop a stěny musí být důkladně vyčištěny od zbytků bývalého tam předtím povrchových materiálů, jakož i zcela odstranit prach, nečistoty a další prvky, které mohou zasahovat do provozu. Dále se základním nátěrem. Ve většině případů, je základová vrstva, protože moderní prostředky obsahují všech požadovaných látek, zejména antifungálních antiseptika. Nicméně, v některých případech, musí být základním nátěrem 2 krát ( velmi syrový prostor, přítomnost houby stěn ).

Omítnuté stropní sádrokarton před lakováním

Profesionální omítka strop sádrokarton

Sádra tmel povrch začnou bezprostředně po upevnění ke stropu listů, po provedení pečlivé primer design. Proč budete potřebovat primer :

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité