Ooo elektroinstalace

Ooo elektroinstalace

Elektrická energie, LLC ( Ulyanovsk )

Nabízené výrobky a služby Elektroinstalační práce, elektrických zařízení, kabely, katodové ochrany, solární energie, větrné turbíny, světelné tabule

Ooo elektroinstalace

Elektrický klíč pracuje v Jekatěrinburgu

Musíte objednat elektromontážní práce a zároveň šetří peníze, čas, ale bez ztráty kvality ? Viz elektrotechniky -Ural. Působíme více než 10 let, víme hodně jemností, a nebojí se potíží.

Ooo elektroinstalace

VEDENÍ LTD

Director - Duy Lilia. Tato osoba může být také vůdce iv _____ ( vložte počet společností, kde je jméno a číslo plátce DPH, může být lídrem, FTS údaje, číslo by mělo být možné kliknout ) a zakladatel ________ (Insert řadu firem, kde se uvede jméno a TIN může být zakladatelem, FNS údaje, číslo by mělo být možné kliknout ).

Ooo elektroinstalace

Chcete získat zdarma konzultace s odborníky ? Kontakt

Elektrická práce je jednou z nejdůležitějších činností OOO Yurga elektřinu od prvních dnů podniku. Jednotka pro výrobu elektrické práce každoročně uvádí do provozu zařízení s plně dokončen komplex elektrické práce. Za dobu existence firmy bylo uvedeno do provozu více než 5000 objektů v Yurga Yurga a okolí.

Ooo elektroinstalace

1. 1. Předpisy pro zpracování osobních údajů ( dále jen - „nařízení “) vystaveného a použitého Ltd. „ oblasti Centre “ ( dále jen - dále jen „ provozovatel“) v souladu s odstavcem 2 části 1 st. 18. 1 spolkového zákona ze dne 27. 07. 2006 číslem 152 -FZ " na osobních údajů „ Federálního zákona“ o informacích, informačních technologiích a ochraně informací » № 149- FZ z 27.


07. 2006 roku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité