Osvětlení interiéru abstraktní

Osvětlení interiéru abstraktní

osvětlení v interiéru umělého světla

Největší množství informací o světě kolem nás dává vizuální analyzátor. V tomto ohledu, racionální osvětlení v obytných a průmyslových budovách, pracoviště je nezbytně nutná k zajištění normálního života

Osvětlení interiéru abstraktní

Role osvětlení v interiéru

Světlo v interiéru nám dává mnoho příležitostí. Můžeme učinit postelí Světlý a nasycené nebo více ponuré a zdrženlivý. Nicméně, jeden může být zajištěna přesně. Světlo nám umožňuje plně existovat, a v noci, kdy slunce je zdrojem přirozeného světla opouští nebe.

Osvětlení interiéru abstraktní

Osvětlení umělecké galerie, muzea, místnosti s vysokými stropy. Závěsné svítidlo a osvětlení design. Svítidla pro osvětlení uměleckou galerii. Sledovat osvětlovací systémy.


Near- nástěnné skříně a vitríny úplnou vizi.

Vyberte typ lampy. Výpočet osvětlení průmyslových objektů a způsob pomocné výkonovou hustotou a způsob použití koeficientu. Výběr značky a průřez elektrických drátů, ochranné vybavení. Elektroinstalace schéma osvětlení. Samozřejmě práce [ 390, 6 K], přidá 26.


09. 2013

Osvětlení interiéru abstraktní

Denní světlo a umělé, studený a teplý

Moderní osvětlovací designéři jsou schopni vytvořit úžasné iluze, ke změně vnímání prostoru, posílení a zvýraznění detailů. Starají se o krásu a stylu interiérů a exteriérů, vzít v úvahu projekty bezpečnost a energetickou účinnost.

Osvětlení interiéru abstraktní

Představení technologie na téma „ Osvětlení vnitřního prostoru “ (třída 6 )

Hlavním zdrojem světla v našich domovech, jsou dva hlavní zdroje osvětlení : žárovky ( žárovek ) a zářivek (denní světlo). Nejoblíbenější žárovky pro větší výkon a malé rozměry.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité