Osvětlení s fotkou nízkými stropy

Pravidla osvětlení nízké stropy

Většina z hodnoty stropů může být zvýšena tím, že vytvoří správné osvětlení, využití svítidel pro nízké stropy, si o tom přečíst v tomto článku. Stropní svítidla v interiéru - přehled.

Osvětlení s fotkou nízkými stropy

1. Vezměte stěny tmavými

Ale jak je to možné? Každý, kdo říká, že opticky zvětšit prostor světlé barvy pomoci. A je to pravda, ale v naší situaci místnosti nahoře v každém případě by měla být světlejší než stěny. Nebo stěny a strop jsou stejné barvy, jako je například bílé nebo světle modrou.


To umožní vymazat hranice ve vesmíru, a strop bude zdát vyšší.

Osvětlení s fotkou nízkými stropy

Pravidla pro výběr obkladových materiálů

Postačí, když zamyšleně vyhodnocovat fotografie kuchyňských interiérů, s cílem porozumět vlivu materiálů různých barev a textur výšky místnosti. Tabulka seskupeny charakteristiky ovlivňující vizuální vnímání.

Nízké stropy : jak vizuálně ji zvednout ?

1. Správná volba barvy na strop. Jasné studené barvy mají tendenci vizuálně držet dál od nás. Zdá se, že povrch, maloval v těchto barvách, jako kdyby odsunuta, takže místnost opticky zvětší. Můžete si vybrat, stropní chladné bílé a šedé nebo světle perleťové odstínu.


Vizuálně driftovat jako modré a zelené předměty. Proto nízký strop může být natřeny světle modré, šedé, modré nebo chladném světle zelené barvy.

Osvětlení s fotkou nízkými stropy

Jak je možné, a jak to je nemožné, aby se interiér s nízkými stropy

Samozřejmost pro mnoho obyvatele bytu staly nízké stropy, jehož výška se často nepřesahuje 2, 4 - 2, 5 m. To vyvolává pocit stiskl prostor, který je v první řadě negativní dopad na blaho obyvatel.

Osvětlení s fotkou nízkými stropy

Základy správného osvětlení

Všechny lustry a stropní svítidla poskytují světelný napravlennyyvniz. V případě, že stropy jsou vysoké, světlo rovnoměrně po celé dostupné pomescheniyu. Pri nízké stropy Celková lustru, a to i velmi krásné, mozhetsygrat krutý vtip v podobě výskytu šedých ploch v oblasti stěn a na chastipotolka. Jako výsledek, světlo se zdá být tam, ale tam je pocit stísněnosti, chtodopustimo pouze v některých pokojích, například v ložnici.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité