Osvětlení stretch strop LED pásky

Osvětlení stretch strop LED pásky

Přípravy na instalaci osvětlení LED

Zpočátku určení délky LED pásku, měření celkové obvodové římsou, na kterém bude připojena. Nejčastěji používají LED světelné pruhy dali až 5 m ve svitcích. To je způsobeno skutečností, že ve většině své délky, diody, které jsou na konci pásku, bude emitovat slabší světlo než na začátku.

Osvětlení stretch strop LED pásky

Stretch stropy s osvětlením v moderní interiér

Paleta barev, vysoká odolnost proti opotřebení a schopnost natáhnout dlouhou dobu udržet atraktivní vzhled jsou hlavními přednostmi podhledů, to nejlepší z moderních prostředků dokončení stropu.

Osvětlení stretch strop LED pásky

Typy osvětlení pro podhledy

Klasifikovat osvětlení pro zavěšené podhledy mohou být na základě několika kritérií: pokrytí plochy, zařízení pro osvětlení a umístění světelných zdrojů na stropní konstrukci. Pokud jde o rozsah krytí lze identifikovat tyto mezní hodnoty:

Osvětlení stretch strop LED pásky

Osvětlení stretch strop LED pásky

V současné době, pravděpodobně, každý je pomocí LED lišta pro osvětlení a dekorace design. Kaváren, restaurací, nočních klubů, obchodů, pokynul návštěvníky svou blikajícím osvětlení z LED pásků. Je to pochopitelné, protože LED - elegantní, praktický, moderní a levné. Nezůstávají stranou a provedení stropních podhledů.


Chtěli byste vytvořit pohodlí, harmonie, nastavit osvětlení na stretch stropu LED pásky.

LED osvětlení podhledů

Originalita podhledů je nepopiratelný, ale pokud se provádí správně a krásně osvětlené, můžete získat nádherný efekt. Zvážit LED osvětlení stretch strop podrobnee. Neobhodimo znát nuance osvětlení, aby to vypadalo dobře a krásně.

Osvětlení stretch strop LED pásky

LED pásek na tažné strop : doporučení k výběru

Zdobení úsek strop dává originalitu a jedinečnost interiéru, který se stane, když osvětlené přemýšlivý Multivariantní pouze v důsledku změn světelných kompozic. LED pás napínací stropu se používá jako podsvícení a umožňuje získat následující účinky :

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité