Technologie videa zdící tvárnice

Technologie videa zdící tvárnice

Tahat kabely prichalku

Po odstranění rohů může pokračovat přímo do zdiva. K tomu, aby celé sérii, měli jsme flush vytáhnout kabel - prichalku mezi dvěma protilehlými řadami, které se chovají stejným gorizontali. Dlya prichalku použít buď nylonové vlákno nebo motouzů, nebo ekvivalentní. Hlavní věc, která byla silná a jste mohli vidět ve zdivu. Prichalku mohou být stanoveny :

Technologie videa zdící tvárnice

Druhy lícových cihel

Hlavní funkcí obkladový materiál - výzdoba domu, a tak výrobci nabízejí širokou škálu barev a textur obličeje cihly. Vzhled a vlastnosti vlivů produktů používaných při výrobě surových materiálů a technologií. Existuje několik typů cihel.

Technologie videa zdící tvárnice

metody zednické

Název zdivo je tvořeno z názvu jedné ze stran z cihel nebo způsobu zálivkou. K dispozici jsou dva typy zdiva : nosítka a pojiva, které jsou vzhledem k umístění vzhledem k vnějšímu povrchu zdi. Při výstavbě stěna případně střídavého stohování techniky - záleží na typu obvazu. Objasnit otázku, je nutné zjistit význam pojmů.


Při pokládání cihly vnější okraj švu nazývá pojiva, a v případě, že cihla je umístěna tak, že venku vypadá široký sortiment - šev nosítka.

Technologie videa zdící tvárnice

Jaké jsou cihelné komíny ?

Komínové kamna cihly mohou mít různé typy, v závislosti na umístění jejich instalace, konstrukce pece, jakož i na počet ohřívačů, které mají být připojeny k trubce. Takže, tam jsou tři hlavní typy komínových cihlových komínů : je namontované na hřídeli, a kořen zeď.

Technologie videa zdící tvárnice

Kladem moudře ( Technology zdiva )

Je těžké si představit budovu zemi bez materiálu, jako je cihla. Z ní si můžete vytvořit téměř jakoukoliv strukturu, je vhodný pro základy, vnější a vnitřní stěny, komíny a další. V tomto článku se budeme říkat o pravidlech a složitosti zdiva

Technologie videa zdící tvárnice

Jak složit troubu vlastníma rukama - není tak těžké, jak se zdá,

Složit troubu z cihel, který je vždy připraven zahřát každé domácnosti, je snadné. Jen se musíme naučit některé jemnosti budování cihlové peci, a použít tyto znalosti správně.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité