Výstavba 18 patrové budovy

Parkovací garáže s 20 individuálních boxech pro úschovu osobních a 88. místa pro ukládání automobilů na otevřeném parkovišti, které se nachází na střeše krabic na objektu „ Multi- podlažní obytné budovy v první čtvrti n. HPP

Prohlášení projekt od 30. 06. 2015g.

2.1 Stavební povolení

Stavební povolení № RU 47. 510. 101-24 vydán na podání 02. 8. 2013 obce Lodeinopolsky městského obvodu Leningradské oblasti.

Výstavba 18 -podlažní obytné budovy s podzemním parkováním na ulici. Bazorkin 82 v Nazran, nedaleko od radnice

Luxusní obytná budova s ​​podzemním parkováním, as promítané otevřené hodnocení parkování. Něco málo o průběhu výstavby Při navrhování domu byly vzaty v úvahu všechny požadavky na výstavbu bytových domů. Používá se pro stavbu moderních technických zařízení, a jen několik vysoce kvalitních stavebních materiálů. Irina Rubtsov, „Kirov dost budovy, ošklivější“ Krym „To nestačí město? Bude k dispozici na našich nových parků? Kolik staveb postavena v Kirov bez stavebního povolení?


Mluvili jsme o tom s vedoucím odboru rozvoje měst a architektury Irinoy Rubtsovoy. Vedoucí plánování a architektury vedení městské správy Kirov - známá osobnost, ale ne tak s displejem. Irina Rubtsov ne často dávat rozhovory, ale je to pro ni veřejnosti spoustu otázek. Byli jsme schopni hovořit a požádat ji o aktuální situaci v oblasti urbanismu. Byty na prodej bytů na prodej je výhodnou investicí. Pro ty, kteří chtějí koupit pohodlné a kvalitní ubytování, nákup bytu v některé z budov z stavitele bude splněným snem.


Koupi bytu od developera, můžete vyhrát v ceně a dostat zbrusu novou vlastnost.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité