Konstrukce nízkopodlažní bytové komplexu

Vyberte si byt

Výborná lokalita, na okraji smrkového lesa, 18 km od směru St. Petersburg Priozersk. městský obec Agalatovo umožňuje zůstat vaši rodinu daleko od města, ale zároveň, aniž by se světla velkoměsta.

Konstrukce nízkopodlažní bytové komplexu

Naukograd -Press

pouzdro primárně bude klást na IV čtvrtletí roku 2018 40 bytů v rozmezí od 27, 5 do 104, 5 metrů čtverečních. metry. „ Byty v “ spektra „ - Zhile pro lidi, kteří jsou unaveni ze standardních rozložení a připraveni na prostor novým způsobem. Jedním z rysů projektu - bytě s druhým světla v interiéru a byt s terasou na střeše “, v závislosti na marketingové služby společnosti.

Konstrukce nízkopodlažní bytové komplexu

Rezidenční komplex

Evropská norma života pracovat ve městě žít v zemi, dnes je atraktivní pro mnoho z Petrohradu. Život v jeho vlastním domě - to je sen pro mnohé. Nicméně, to přeložit do reality předtím nebylo tak snadné.

Konstrukce nízkopodlažní bytové komplexu

Stavba ve dvou fázích

První obchodní plán Intelu, nyní největším světovým výrobcem procesorů pro osobní počítače, se skládala z jednoho listu tištěného textu ! Přes takové skromné množství, Intel se podařilo přesvědčit investory a přilákat US 2. 500. 000 $. Pro rozvíjení myšlenek

Naše inzerce

V procesu odpovídající obecný plán byl změněn. Dohodnutý master plan, bylo rozhodnuto, aby zůstala pouze tři domy. Toto rozhodnutí bylo přijato ke zvýšení plochu sedacího dospělí, děti hry, sport a počet parkovišť míst.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité