Oprava fasády soukromého domu

Oprava fasády soukromého domu

Technologie opravy fasád

Jakákoliv oprava začíná s přípravou. Za prvé, je třeba vyčistit fasádu ze starého krytu, pokud je to nutné - na opravu říms, lemování a odvodňovacích systémů využilo stávající dlaždice. V této fázi přípravných prací lze určit povahu škody, jakož i právo na nastínit pracovní plán. Současně je nutné vyřešit problém s zateplení fasád a kompletní hydroizolaci stávajících spojů.

Rozdíl mezi hlavním městem a kosmetické opravy

Vymalovat, samozřejmě, nemá vliv na vnitřní fasádu problému. Ve většině případů, je zaměřen na zlepšení dekorativní vlastnosti nátěrových stěn. Mnoho majitelů zanedbávat jim, protože se předpokládá, že krása budovy nemá vliv na jeho nosnost. Ale to není tak docela pravda.


Skutečnost, že většina dekorativních fasádních nátěrů slouží také ochrannou úlohu.

Oprava fasády soukromého domu

Jak je rekonstrukce fasády

Samozřejmě, pokud je nezbytné takové poškození opravit fasády budovy. Nicméně, seznam prací, které jsou prováděny na jednom nebo jiný objekt v rámci oprav se liší v závislosti na materiálu a potřeb zákazníka.

Oprava fasády soukromého domu

dekorativní omítky

Omítky na fasádě rodinného domu - klasické řešení, které nemá být považován za zastaralý v dnešním světě. Po stavebnictví - jeden z nejdynamičtějších odvětví, která se pravidelně zavedených inovací. Nyní nástroj pro omítání stěn - a to nejen cement. Moderní omítky může být:

Oprava fasády soukromého domu

Oprava fasády soukromého domu

Chcete-li aktualizovat fasádu domu, na opravu zdi nebo malovat, musíte nejprve určit typ fasády krytiny. Přehled fasády zahrnuje následující typy: dřevo, zdivo, pomalované, sádry, plastu, hliníku ( alyukabond ), kompozitní, přírodní kámen, DSP ( cementové desky ) z kamenné drti, provětrávané fasádní ( kameniny dlaždic na kovovém rámu ), sendvičové panely kov, atd. S odvoláním vás ?

Oprava fasády soukromého domu

Jaké materiály, aby stavební práce fasádní

V současné době se stanoví seznam látek, je velmi vysoká. Zasunout do pochvy může být dlažba, kovové panely. Zůstávají hlavní barva, cementové směsi, keramika. A tato otázka může být uveden do majitelem to slepá ulička, protože fasáda je tvář vašeho domova, takže vidět specialista, budete moci zvolit vhodný čalounění.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité