Pokládání parket cena

Pokládání parket cena

Ukládání parketu, masivní dřevěné podlahy

Na první pohled se zdá, že parkety jednoduchá záležitost. Ale ve skutečnosti, to je docela časově náročný proces, který vyžaduje shodu s četnými předpisy. Proto, pokud chcete parketami, prosím vás pro nadcházející roky, nech ho, kterým profesionály.

Pokládání parket : Stages

Kus parkety - podlahy, které vyžadují zdlouhavé a časově náročné instalace. Jedná se o sadu lišt vyrobených ze dřeva různých druhů. Velikost prvků se volí v závislosti na velikosti místnosti.

Pokládání parket cena

Kterým se prkno

Pouze profesionální pokládka dřevěné podlahy, cena za práci, které máme nízká, bude poskytovat požadovaný efekt a dlouhou životnost. Naši odborníci mají všechny potřebné dovednosti, zkušenosti a nástroje, jak dát prkno krásně a co je nejdůležitější, vysoká kvalita ! Zavolejte nám !

Pokládání parket cena

Zpracování masivní parkety po pokládce

Práce s parketami se nezastaví, kterým jeviště. Chcete-li dát estetický vzhled, bezpečné používání a dlouhou životnost, je nutné provést řadu prací. Patří mezi ně leštění ( stírací ), primer a laku podlahy. Cost mistři služby závisí na úrovni složitosti a výkonnosti času.

Pokládání parket cena

Jaké postupy se musí provádět při pokládání parketové podlahy ?

Parkety práce provádět po celý mokré a špinavé robota. Před položením podlahy je třeba vzít v úvahu, že optimální vlhkost, musí být 8-10% může nepřesušujte nebo tolerovat vlhkost během skladování. Dýhy z 10 mm tloušťky hmoždinek připevněn ke spojce, a pak pokračuje další adhezivní vrstvu a již přímo, kterým se parkety hole.

Pokládání parket cena

Jedno prkno.

Péče prkno ani potřeba vykonávat jednou za týden. V ideálním případě - několikrát týdně. Prkno žádoucí čistit vlhkým hadrem ve vodě s přidáním speciálních čisticích prostředků. V místnosti, kde položil parkety, musí být splněny určité podmínky.


Teplota v místnosti - ne méně než 18.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité