Střešní konstrukce technologie

Střešní konstrukce technologie

Ke konstrukci střechy : stavební technologie

Když je dům téměř postavený, to je problém na jeho ochranu. Samozřejmě, že tato funkce je prováděna na střechu domu. A jak dobře respektována stavební technologie střechy závisí na dalším váš pohodlný pobyt v místnosti. Takže stavíme střechu.

Střešní konstrukce technologie

Konstrukce mansardové střechy

V první fázi budování mansardovou střechu domu je nutné přesně určit, jaký typ konstrukce bude optimální pro výstavbu. Následující typy střešních konstrukcí (obrázek 1) :

Střešní konstrukce technologie

Krov pent střecha

U těchto konstrukcí musí být odolné proti předpětí během 10-20 stupňů, v případě, že profilovaný plech, a 25 stupňů pro kov. Obecně platí, že pro každý materiál by měl být vybrán vhodný sklon, ale je třeba mít na paměti, a o tom, že tento parametr závisí na zatížení sněhem. Čím větší sklon, tím rychleji se sníh sestoupil ze střechy jeho vlastní hmotnosti.

Střešní konstrukce technologie

Navrhování střechy

Střešní konstrukce musí být navržena s ohledem na možnost, aby odolaly silnému větru, hustá sněžení, jakož i na opravu není potřeba v několika příštích letech. Obecně platí, že životnost střechy koláč je závislá na typu materiálu, který se vztahuje na střechu, ale problémy mohou nastat v úplně jiné oblasti. Je to o poškozené nebo shnilé bedně, což může způsobit vážné problémy. Je to z toho důvodu, že střešní konstrukce technologie zahrnuje předběžnou kalkulaci.

Konstrukce Technologie hrázděný dům střešní

Zařízení střechy - jedna z nejdůležitějších etap výstavby budovy. Moderní technologie střechy s monocoque stavbu dřevěných konstrukcí s požadavky SNIP 31-105-2002. Tento normativní dokument zavádí ustanovení pro konstrukci a výrobu energeticky účinných obytných budov. Akce se vztahuje na SNIP nízkopodlažních domů s dřevěným rámem až do tří pater.

Střešní konstrukce technologie

Teplá a studená střecha

Existují dva typy střech : zateplené i studené. Obvykle je studená střecha může být viděn v domech s non- obytné podkroví zateplené jako jedna z možností při vytváření nutnost vybavit podkroví v nejvyšším patře.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité