Zateplovaní fasádní minerální vlny pod obklady

Technologie zateplení fasády minerální vatou domu

Technologie a montáž zateplení fasád s minerální vlnou - nevyžadují rozsáhlé tréninkový proces, a proto, práce s rukama na zahřátí domu nepředstavuje velké potíže. Jeden má jen seznámit se s dílčích akcí a práce s malými triky styling.

Moderní zateplovací systémy

Příchodem nových materiálů ( minerální vlny, pěnového polystyrenu ) je doprovázen rozvojem nových technologií pro jejich aplikaci. Možná, že právě naopak - při výrobě nových stavebních materiálů se berou v úvahu zvláštnosti jejich používání. Věčná otázka primátu „ kuřecí maso a vejce “. Stručná charakteristika starých i nových (často dobře zapomenuté staré) způsobů fasády budov a staveb.

Zateplovaní fasádní minerální vlny pod obklady

Izolace stěn z dřevěného domu s minerální vlnou

Izolace z minerální vlny pro dům zvenčí je odlišný od toho, který je určen pro použití v interiéru. To je poněkud tlustší a má vodu odpuzující vlastnosti. Taková izolace je dodáván ve formě rohoží nebo desek. Zateplení dřevěného domu mimo minerální vlny vyrobené s použitím materiálu, který má hustotu menší než 80 kg / m. Desky mají hlavně dva rozměry.


50x100 cm a 60x120 cm silná deska Tam 5 a 10 cm, druhé provedení se používá mnohem častěji.

Zateplovaní fasádní minerální vlny pod obklady

Konstrukční možnosti dřevěných beden

Výše popsané sendvičová konstrukce z dřevěných latí, uspořádány kolmo od barů, poskytuje rozměry pevnost a stabilita bidlenu za různých ošetření, jakož i nastavení vhodné velikosti pro pokládku izolace a pro montáž rozměry opláštění.

Pěna - rychle, ale ne vždy dobrý

Vezměme si zateplování fasád pod vlečkou čalounění pomocí pěny. Tento materiál se snadno instaluje. Je lehký a tuhý dost, takže pevně přilepen na stěnu nebo připojené k nim pomocí talířových hmoždinek.

Příprava izolace z minerální vlny na fasádu

Oteplování podkroví doma i fasády pomůže nejen ušetřit peníze za vytápění, ale také k ochraně stěn obydlí před mrazem. fasáda přípravy zahrnuje následující kroky : čištění stěn, značení a instalaci profilu, kterými se desky z minerální vlny a dokončovacích - omítání stěn nebo vlečky vinylové desky pro ochranu izolační vrstvy před poškozením a deštěm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité