Snip 2 03 1388 "podlahy"

Snip 2 03 1388 "podlahy"

OPEN JOINT-STOCK COMPANY

Snip 2 03 1388 "podlahy"

Tepelná izolace podlah. SNiP 2.03.13-88 Podlahy. Klasika a modernita.

Jak začne izolace podlah? Za prvé se správným uspořádáním samotných pohlaví, protože to nezní paradoxně! Nyní se každý druhý obyvatel post-sovětského prostoru považuje za odborníka v oblasti opravy, často zapomíná, že ve stavbě existují normy a pravidla upravené příslušnými dokumenty. U podlah jsou tyto normy definovány v SNiP 2. 03.


13-88 Podlahy, podívejme se na to.

Snip 2 03 1388 "podlahy"

Požadavky na betonovou základnu pro montáž monolitických polymerních podlahových krytin

Vzhledem k tomu, že významná část úspěchu při výstavbě plnicího polymerního podlaží a jeho dalšího provozu závisí na správné přípravě betonové základny, bylo v tomto přehledu rozhodnuto se zabývat základními požadavky na montáž betonových podkladů pro samonivelační podlahy.

Snip 2 03 1388 "podlahy"

Uspořádání průmyslových podlah

Charakteristickou vlastností průmyslových podlah je vysoká pevnost, což je dosaženo třením v černě litých betonových potěrech speciálních vyztužujících látek. Při dodatečné ochraně takové podlahy nepotřebují, protože jsou na objektech průmyslových typů tak běžné.

Snip 2 03 1388 "podlahy"

Zařízení pro hydroizolaci podlah v koupelně a v koupelně. Příprava materiálů pro hydroizolaci podlah. Provádění hydroizolačního nátěru. Přístroj je zvukotěsný a betonový podklad.


Přístroj je vyrovnávací cementový písek.

Snip 2 03 1388 "podlahy"

Hydroizolace v koupelnách a koupelnách v obytných budovách

V poslední době zákazníci začali požadovat zrušení hydroizolace v koupelnách a koupelnách v obytných vícepodlažních budovách a motivovat je levnější konstrukcí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité