Zachyťte tmel na stěnách

Zachyťte tmel na stěnách

Tolerance pro omítání SNiP 3.04 01 87.

Dodržování technologie podle SNIP a doporučení výrobců směsí umožní provádět sádrové práce strojů bez dodatečných nákladů na změny. Níže jsou uvedeny kritéria pro přijetí stěn omítky, jakož i doporučení ohledně tloušťky a teploty během práce.

Zachyťte tmel na stěnách

Montáž stěn z pórobetonu

Pouze pórobetonu lze použít současně i jako samonosný konstrukční materiál na podlaží budovy až do 3 včetně, a jako zdicích materiálů bez další izolace. To znamená, že tepelná vodivost tohoto materiálu je v rozmezí 0, 09 0, 18 W (C m), která je dostatečná pro povětrnostních podmínek v centrálním Rusku zužující se tloušťkou stěny (obálky) v řádu 300 400 mm, Odpovídá geometrickým rozměrům sériově vyráběných bloků pórobetonu ve většině rostlin z pórobetonu. Podívejme se, jak vypočítat požadovanou tloušťku stěny.

Zachyťte tmel na stěnách

Dovolené odchylky při výrobě oprav, stavebních a dokončovacích prací podle GOST

Zde se můžete seznámit s normami tolerancí, které byly shromážděny a tabulovány v tabulce při opravách stropu, stěn a podlah. Data byla získána na základě průzkumu GOST, SNIP a technických stavebních předpisů.

Zachyťte tmel na stěnách

Suchý roztok malty

Nyní připravíme samotné řešení tmelu. V budově můžete koupit dva druhy tmelů od různých výrobců. Je to tmel připravený a suchý. Který z nich si vyberete, je na vás.


Mělo by však být poznamenáno, že není rozdíl v kvalitě, ale hotový tmel je mnohem dražší. Proto, rada - koupit suchou směs, pokud se snažíte ušetřit peníze na opravy. Příprava plniva ze suché směsi není obtížné. K tomu budete potřebovat:

Zachyťte tmel na stěnách

Etapy sádrokartonových tmelů

Sádrokartonový tmel začíná poté, co je GCR (sádrokartonová deska) upevněn ke stěně nebo stropu, musí být pečlivě opracován. Pro tento účel se používají různé směsi primerů, z nichž nejvhodnější jsou Comandor a další importované varianty. Není žádným tajemstvím, že tkaní stropu ze sádrokartonu je mnohem obtížnější než omítání stěn. Po vysušení základního nátěru je třeba pečlivě utěsnit švy.


Za tímto účelem se používají omítky typu Rotband, Perfix a speciální síta (serpyanka) pro lepší přilnavost kloubů.

Zachyťte tmel na stěnách

PLASTER WORKS:

Omítka je nezbytná k vytvoření plochého a rovného povrchu pro následné použití více tenkovrstvých dekorativních povlaků. V omítkách, stejně jako řada prací na přípravě stěn pro budoucí práci. Nejprve se na stěny aplikuje betonový kontakt. Vysoce kvalitní kontakt s betonem působí jako spojovací vrstva mezi omítkou a tvrdým povrchem, předtím vyčištěným od nečistot a laku. Obvykle po ošetření betonovým kontaktem získávají stěny červený odstín. Dále je na stěnách namontován profil majáku (u lidí - maják), který slouží jako vodítko pro prkna, pro hladké omítání stěn.


Profil pláště je namontován tak, aby průvodce mohl přesně vyrovnat stěny.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité