Elektrikář v bytě od nuly

Elektrikář v bytě od nuly

omítka sideshow

Nyní je na čase, štukatéři, malíři a pokleyschikov tapety. Nebo vás v nové inkarnaci. Ale nejprve je nutné vyplnit do skříní pěny, papíru nebo hadry do roviny se stěnou, a R ™ £ zavřít kus plastové fólie a strčil ji pod okrajem rámu. Počítadlo také uzavře film, ale ujistěte se, že nedošlo k prasknutí těsnění - potíže s energetické služby pak není konec.


V případě, že těsnění je ještě neporušený, měli byste okamžitě informovat energetický sektor.

Elektrikář v bytě od nuly

Správné schéma nové elektroinstalace v bytě. Etapy převzetí prací na opravách elektrikáři.

Elektrické: cenová metoda formirovaniyaChem pohodlný životní podmínky, tím více všechny druhy domácích problémů moderního člověka. Celková elektrifikace na první pohled se zdá dokonalé řešení pro zajištění naší komfort a pohodlí. Ale 100 % závislost na elektřinu z nás dělá velmi zranitelný. Představit život bez elektřiny, počítače, domácí spotřebiče nemohou být a ve skutečnosti všechna tato zařízení mohou fungovat pouze tehdy, když je elektřina.

Elektrikář v bytě od nuly

Příklad zapojení obvodu v soukromém domě.

Stolování v soukromém domě, obvykle přijde na horním řádku 0, 4 kV. S podporou trolejového vedení o otevření přichází elektrický fázový vodič L a neutrálního ochranného kombinovaný pracovní a pero ( napájecí jednofázové ).

Elektrikář v bytě od nuly

Přemýšlet o výměně předběžnou kabeláž

Před provedením opravy v bytě nebo v soukromém domě, musíme nejprve postarat o elektrický. Majitelé by měli vzít v úvahu každý detail, který bude domácí spotřebiče, nebo jak nejlépe provádět osvětlení, protože komunikace se uskuteční uvnitř stěny a podlahy, takže opravit něco, co není tak jednoduché. Se nedoporučuje, aby se zapojily do této iniciativy. Za prvé, je to nebezpečné pro lidské zdraví a život, existuje vysoké nebezpečí úrazu elektrickým proudem lidí elektrických a zkoumá zapojení v případě nesprávného připojení k elektrické síti.


A za druhé, bez konkrétních znalostí a dovedností, kterou můžete udělat něco špatně, a je zde riziko zkratu.

Elektrikář v bytě od nuly

Zapojení klíč v Moskvě

Nezbytné zkušený, rychlý, vyrobený přesně na včasné výměně opotřebených elektroinstalace v domě, bytě nebo v kanceláři, za novou, která je v souladu s bezpečnostními normami? Rozvody v domě z Wikibooks - otevřené knihy pro otevřenou miraPereyti na: navigace, hledání rozvody v domě - a způsobu položení správné zapojení s cílem vytvořit rozsáhlý systém výkonového domu či bytu. Chcete-li připojit funkční elektrické rozvody v domě, budete potřebovat docela dost, ale je známo, že současná fáze jde od nuly do zařízení připojených k příslušným vodičů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité