Fasádní omítka pro lakování

Fasádní omítka pro lakování

Druhy nátěrů na omítce a vlastnosti jejich použití

Jedním z nejdůležitějších postupů je správná volba barvy. Fasádní laky a laky patří do samostatné kategorie výrobků. To je způsobeno skutečností, že podmínky uvnitř i vně budovy jsou naprosto nevyrovnatelné.

Vlastnosti malby omítkových fasád

Navzdory novým materiálům a moderní technologii se stará dobrá omítka dále používá k vytváření fasád. Stejně jako v předchozích případech je třeba rozlišovat dvě verze díla: malování fasád na omítce starých a nových domů.

Fasádní omítka pro lakování

Jak dlouho trvá barva suchá?

Fasády nejčastěji lakují válečkem, štětcem nebo stříkací pistolí.

Fasádní omítka pro lakování

Účel tmelu pro venkovní práce

Spárování je speciální směs, díky níž jsou odstraněny různé vady, švy, štěpky, malé a větší praskliny a drsnost, aby se vytvořil nejvíce rovnoměrný povrch zdi vyrobený pomocí materiálů jako cihla, beton, pěnový beton, sádra, kámen a jiné.

Fasádní omítka pro lakování

Účel fasádního tmelu

Fasádní tmel je pastovitý materiál určený pro vyrovnávání povrchu různých materiálů (beton, pěnové bloky, plynové bloky, cihly, kámen, sádrové desky a další). Aplikujte je na vyhlazení prasklin, drsnosti a přípravy základů před provedením fasádních dekorací.

Fasádní omítka pro lakování

Barvení pracovní směsi

Metoda je první, ale ne jediný. Jak bylo zmíněno, zde se do pracovního roztoku přidává barvivo. To pomůže zaplnit drážky pro texturu nátěru, které při obvyklém nástřiku stěn (při použití válečku) znečišťují obtíž.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité