Jak se zdobí fotografie suterénu domu

Jak se zdobí fotografie suterénu domu

Možnosti základního obložení

Stavební trh nabízí celou řadu nápadů, jak čelit víčko. Materiály použité pro tyto účely existují různé konfigurace, které mohou být zařazeny pouze v surovině, takže jsou k dispozici následující možnosti :

Jak se zdobí fotografie suterénu domu

Dokončení suterénu sídlí dekorativní omítky

Dekorativní omítky ( stejně jako mnoho obkladové materiály ) aplikuje na připravený povrch : čistit a základním nátěrem. Před použitím některé druhy vyztužení omítky používají váhy na bázi minerálního oleje.

Jak se zdobí fotografie suterénu domu

Volba materiálu pro dokončení suterénní části

Vždy obtížná otázka : jak správně vyzdobit podstavec z dřevěného domu ? Vnější povrch musí být odolný proti vodě s cílem chránit základnu před účinky srážek, kromě toho by mělo přispět ke zvýšení energetické účinnosti budovy a aby se zabránilo ztrátám tepla. V současné době jsme použili celou řadu materiálů pro dokončení základny dřevěného domu : rozšířených a přírodních a umělých variant.

Jak se zdobí fotografie suterénu domu

Dekorativní omítka pro dokončovací suterén

Před nanesením obložení materiál, například, dekorativní omítky, na zdi u vás doma, ošetřit povrch štěrk kámen. Písek celý povrch stěny, na tom by nemělo dojít k nerovnosti a trhliny, pak prime s ním. Pro omítání perfektní výztužné hmoty s obsahem minerálů.

Jak se zdobí fotografie suterénu domu

Povrchová úprava keramických dlaždic a kamene

Cap je často používán dlaždici, která napodobuje povrch slínku. Ale tohle je mnohem tenčí a lehčí, jeho tloušťka je pouze 8 až 21 mm. Montáž se provádí pomocí pojivové kompozice, která mrazuvzdorného vlastnosti. V tomto případě použít lepidlo na povrchu víčka je nutné pojmout malou plochu mít čas držet kolem jedné čtvereční metry obkladový materiál, protože po 30 minutách se roztok již začíná tuhnout.

Jak se zdobí fotografie suterénu domu

Příprava a obrana základny

Vzhledem k tomu, spodní fasádní plochy, chrání budovu před vlhkostí a nečistotami, a nese nejen významným mechanickému namáhání, ale i vlivem změn životního prostředí teplota média, srážek, podzemních vod a povodňových vod. Ze svého stavu do značné míry závisí na teplotě vlhkosti a vzduchu v místnosti. Z tohoto důvodu, materiály, z nichž se vyrábí stavební prvek, musí být odolná, odolná proti vlhkosti, vysokým a nízkým teplotám, což přispívá k ochraně před mrazem. To se může šířit z několika speciálních cihel, betonových bloků nebo přírodního kamene.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité