Odpojené náklady na dům

Obsah soukromém domě

Někteří z těch lidí, kteří se měli na výběr - koupit byt nebo dům - zvolila první možnost. Hlavním argumentem od nich obvykle bylo tak drahé, aby hlídaly doma. Tento argument je nejčastěji nepodložená, ačkoli má za samo o sobě pod dohledem ze závažných důvodů. Nikdo však skoro nedívá.


To není porovnat klady a zápory bytů a domů, stejně jako náklady na čas a peníze na slušné živobytí sem a tam.

Odpojené náklady na dům

Rodinný dům nebo byt ? Přehled o výhodách a nevýhodách nabýt a ekspulatatsii

byt. To bylo rozhodnuto poté, co žijí 1 rok v soukromém domě. Byt i dům v zimě. Pokud se náhle vypne komunikace v soukromém domě není vyzhit. Ili dát cihla troubě a stejný plyn. Soukromý dům je bezproblémová. Dokonce o rok později se musí něco vytáhnout, refresh, všimněte si, že všechno, co je rychle stárne, černá.


Odpadky, špinavá voda, kanalizace je to něco.

Odpojené náklady na dům

Kde bydlet levně - v zemi, v soukromém domě, chaty nebo bytu - Výpočty

Takže, život v zemi - ve stále stoupajícím ceně účty mnoha mít pocit, že život v soukromém domě mimo města, v zemi po dobu kratší - kontrola výpočtů - Je to pravda? ( Autor materiálu, který byste měli určitě přečíst kdokoli, kdo se nad tím zamyslel a velmi zajímavé profesionální novinář T. Karakulova ).

Odpojené náklady na dům

Komentáře

O náklady na účty v chatové osady mnoho mýtů. Někteří lidé jsou přesvědčeni o přehnané vysoké náklady na údržbu venkovských domů. Jiní se však domnívají, že žijí mimo město jsou mnohem levnější než v Petrohradě.

Odpojené náklady na dům

Náklady na elektřinu v soukromém domě - pocit společně

Tato zimní měsíce - prosinec, leden a únor. V listopadu do března, bude kotel pracovat pouze 8 hodin denně na plný výkon, nebo kroky, které spotřebují pouze jednu třetinu elektrické energie. To znamená, že v listopadu a březnu na vaše náklady na elektrickou energii pro vytápění domů je asi 6-7 tisíc rublů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité