Příkop pod cenou kabelu

Příkop pod cenou kabelu

Náklady na kabeláž

Je nemožné určit přesné náklady na metr pokládky kabelů, protože používá různé prostředky a způsoby instalace, v závislosti na oblasti a jeho funkcí. Konečná cena je stanovena na základě odhadů. Tam je skutečná hodnota je uznávána ; Níže je uveden seznam cen obsahuje všechny potřebné informace.

Příkop pod cenou kabelu

Požadavky při rozhodování, kde výstavba dálnic

V této fázi zahájit kabel, kterým se projekt v zemi musí projít dohodu s orgány místní správy. Při výběru místa směrování je třeba považovat vzít v úvahu řadu faktorů, jako je blízkost průchodu jiné komunikační kabel procházet přes řadu parků a náměstí, na existenci v instalačních budov a staveb hospodářského určení způsob kabelových a bude řídit následujícími ustanoveními SAE a stříhat :

Příkop pod cenou kabelu

kabeláž v zemi - a cena z hlavních oblastí použití

Při pokládání dráty vysokého napětí, nebo linky pro přenos vysokého výkonu proudu, odborníci doporučují použití kabelu, kterým technologickou linku. Z toho vyplývá, její umístění v hloubce nejméně 0, 7 metru. Toto řešení určuje optimální úroveň ochrany pro drát a zabraňuje problémům, když je poškozen a tvorbu svodového proudu.

Příkop pod cenou kabelu

Hloubení levná

Práce jsou prováděny ve všech oblastech, kde chcete držet nebo odstranit komunikace, postavit dům. Kopání zákopů pro založení zahrnuje použití specializovaného zařízení, která jsou zakoupena nebo pronajata. Pro provádění komunikace pomocí ruční kopání nebo kombinaci blízkosti stroje. Zjistěte, kolik kopání zákopů rukou, dlouhá. Je to mnohem levnější, protože nevyžadují velké zařízení, a vyžaduje hodně času.


To platilo kde pod vrchní vrstvou země prochází mnoho důležitých a ne demontovat komunikací nebo existuje riziko poškození stávající.

Kopání zákopů pro instalatérství

Hlavním kritériem - to je hloubka půdy zmrazení (plus 30 cm). V jižních oblastech Ruska, to je 1-1. 5 metrů, v prostředním jízdním pruhu - 1, 5-3 m, v severních oblastech -. 3-3, 5metr Pokud z nějakého důvodu produkují kopání zákopů ručně v menší hloubce, pipe Dále izolované nebo připravit ohřátím kabelu. Trať, vstup, vstupy a křižovatka V této fázi se podíváme na rozpis trasy, a vstupní zařízení v budově „od pólu k domu. “ Rysy zapojení napájení na místě částečně bylo zmíněno výše, a zbytek bude dále rozumět.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité