Typy nízkopodlažních bytových domů

Typy nízkopodlažních bytových domů

Jednotlivé domy typu statku

Mezi nejčastější v budově malých a středně velkých měst. Ve velkých městech, nízkopodlažní obytné budovy patří výstavba nových oblastí v blízkosti předměstí a v nárazníkové zóny.

Typy nízkopodlažních bytových domů

Nízkopodlažní bytové výstavby

Nízkopodlažní budovy - nový trend na ruském trhu s nemovitostmi, který se získává popularitu v Moskevské oblasti. Je to pochopitelné - koneckonců ve výšce 5-6 pater domů v oblasti osídlení je mnohem nižší než v 17-20 podlaží výškové budovy moderních „ spící “ oblastech, a proto kupující bytů bude 5-6 krát menší sousedy.

Typy nízkopodlažních bytových domů

1. druhy 29.Osnovnye nízkopodlažních bytových domů. Konstruktivní systémy a metody pro výstavbu budov.

na její architektonické a plánování Struktura vícepodlažní dům rozdělený do několika typů : sekční, Organizace plánování, které Zajišťuje seskupení několika byty na patře v každém místě žebříky ; single - část ( věž ) ; chodba, plánování struktury která je určena k tomu, že v bytě každé patro v domě out v společná chodba, galerie, kde apartmány otevřít ven na podlahu galerie.

Typy nízkopodlažních bytových domů

Prostorově plánovací řešení domů

Rozhodnutí prostorově plánovací budov nazvaný sdružení z hlavních a pomocných zařízeních zvolené velikosti a tvaru v jediném kompozice. Na základě umístění prostor existuje několik velkých prostor plánování stavební systémy

Typy nízkopodlažních bytových domů

City Elabuga - typickým představitelem malého středním Rusku historická města. městské obyvatelstvo na počátku roku 1988 činily 50 tisíc lidí (v historické části - 23, 5 tisíc lidí. ).. Ve spojení s Výstavba největší automobilové asociace plánovaný vývoj city ​​a populační růst na 450 tis. lidí (v roce 2010). nová výstavba za předpokladu, mimo historické město na severu, severozápadu a západní straně. V souladu s obecným plánem nové budovy je tvořen ze tří plánovací okresy: Northern region s populací 216 tisíc lidí. severozápad - 80 tisíc obyvatel a western -. 78 tisíc obyvatel..

Typy nízkopodlažních bytových domů

Typy bytových domů

Typy domů je modelová řada domů, které byly postaveny v ruských městech, která definuje architektonický model prostoru města. Typ domů je důležité určit, zda určitou přestavbu. Znát typ domova si můžete snadno určit svou sérii.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité