Ohřívání vnitřních stěn

Ohřívání vnitřních stěn

Nechtějte teplé zdi uvnitř bytu nebo domu a jak to udělat správně

Nové stavební materiály, složené z několika vrstev, dokonale udržují teplo. Domy z nich postavené jsou mnohem levnější, než budovy z doby SSSR postavené z cihel nebo železobetonových panelů. To je obzvláště patrné během topné sezóny - u domu postaveného z moderních materiálů, chladicí kapalina bude vyžadovat podstatně méně. Ale většina starých sovětských domů nebude zničena a mnozí z nás žijí.


Takže mluvme dnes o tom, co je třeba izolovat zevnitř takových budov nebo jiných budov a jak to udělat správně.

Ohřívání vnitřních stěn

Správnou izolaci stěny zevnitř

Doporučujeme dvě řešení pro správnou izolaci stěny. Oni jsou stále velmi málo testoval, takže je můžete nazvat experimentální. Popíšu je obecně bez specifičnosti, protože všechny specifika závisí na konkrétní situaci (oblast bydliště, materiál a tloušťka stěny, stav stěny před ohřátím, vnitřní teplota, vnitřní vlhkost atd. ). Takže:

Ohřívání vnitřních stěn

Izolace stěn zevnitř: problémy

Spory o tom, zda je nutné izolovat vnitřní stěny místnosti, probíhají dlouhou dobu as různými úspěchy. Někteří souhlasí s tím, že pouze vnitřní zařízení přinese ovoce. Jiní věří, že práce na izolaci stěn by se měla provádět výlučně z fasády, protože to je nejúčinnější způsob, jak dosáhnout požadovaného výsledku. Pro obyvatele, kteří z různých důvodů nemohou pokrýt vnější stěny speciálním materiálem, existuje pouze jedna cesta - udělat tepelnou izolaci uvnitř budovy.

Ohřívání vnitřních stěn

Jiné druhy izolace stěn

Existuje mnoho dalších typů izolace pro stěny domu zevnitř. Tato tapeta z korku a polystyrenu, tekutá keramická izolace apod., Ale všechny fungují jako poloměry, a pokud máte zateplení zdi tak špatnou, že stěna zamrzne, nebudou moc pomoci.

Ohřívání vnitřních stěn

Technologie izolace vnitřních stěn

13. února Opravy a stavební práce, stěny a příčky Zobrazení 1249 Příspěvek ke vstupu Technologie izolace vnitřních stěn není přítomna

Ohřívání vnitřních stěn

Je-li nutné izolovat vnitřní stěny? ↑

Existují situace, kdy musíte riskovat a izolovat stěny bytu zevnitř. Například pokud je budova, ve které je byt umístěna, architektonickou památkou a je zakázán její změna fasády; Pokud za stěnou bytu je výtahová šachta nebo jiný nevyhřívaný pokoj, který neumožňuje instalovat tepelnou ochranu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité