Oteplování balkonu video lekce

Oteplování balkonu video lekce

Kolekce Video : Zazimování balkon nebo lodžie s rukama

Subject izolace balkon nebo lodžie je velmi populární. Kdo - že chce sjednotit lodžii nebo balkon s hlavní místnosti rozšířit velikost přilehlých prostor a vytvořit jednu velkou umístění. Who - která vyrábí izolace s cílem vytvořit na balkoně některých zvláštních oblastí, pro tyto nebo jiné účely, aniž by kombinující balkon se sousedními pokoji. Obecně platí, že tento proces vyžaduje podrobný výpočet, řádný výběr materiálů a prací, ale to je docela schopný, aby se vlastníma rukama.


Vzdělávací videa zveřejněné na této stránce vám poskytne velkou pomoc při vašich aktivitách.

Oteplování balkonu video lekce

Příprava pro tepelnou izolaci lodžie

Před opravami balkon s rukama, je nutné připravit potřebné materiály a nástroje. Je žádoucí, aby po celou dobu trvání uvolňování lodžie oblasti cizích předmětů. Odstraňte sádru vypadnutí stěny a stropy, omítky těsnění hrboly. Demontáž vedení a veškeré příslušenství ( police, zásuvky pro brambory a zeleninu, regály, atd ), pokud existuje.

Oteplování balkonu video lekce

Vyhnout se běžným chybám ↑

Nespěchejte ! Haste - to je jeden z hlavních chyb udělaných vlastníků bytů ve snaze dalších metrech čtverečních. Co to dělají ? Narychlo nastavit okna, radiátory, což kosmetické opravy. Připraven? ! Proto, v takových případech, na balkoně teploty málokdy pohodlné? Vzhledem k tomu, téměř všechno teplo zhasne.


Aby k tomu nedošlo, měli byste izolovat balkon.

Oteplování balkonu video lekce

Oteplování balkony s rukama videem ↑

Doporučujeme vám přečíst také videa témata k tomuto článku. Ve videu prezentovány přehledy různých typů izolace balkonů a lodžií. Odděleně považováno mistry dovolená chyba během izolačního procesu.

Oteplování balkonu video lekce

Oteplování balkonu s rukama : Začínáme

V počátečních fázích prací by měl určit nezbytnost izolační stěny lodžie. Zpravidla povinného izolované stěny hraničí na ulici, stejně jako přilehlé rohy stěn. Dalším krokem je stanovení velikosti dobornyh expandérů. Majitelé bytů si často vybírají polystyrénových desek.


Díky speciální konstrukci vyhýbá průchozí otvory, které vznikají v oblasti připojení.

Oteplování balkonu video lekce

Jak izolovat balkon s rukama : technologie a video lekce

Lidé žijící v bytech, a to všemi prostředky se snaží rozšířit prostor. Dosažení tohoto cíle je možné na oteplování balkon a její propojení s obývacím pokoji. Kromě toho se při této práci může výrazně snížit tepelné ztráty. Úkolem aktivit je, jak izolovat balkon s ohledem na maximální efektivitu a poskytovat vysoce kvalitní tepelnou izolaci místnosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité