Výpočet základové desky

Výpočet základové desky

Výpočet základové desky pro únosnost půdy

Po identifikaci hlavní rozměry suterénu, je třeba pro analýzu struktury únosnosti půdy. Účelem této akce je posoudit schopnost půdy, aby byl tak, aby vydržely tlak na něj, spolu s zakládání staveb a dalších nosných.

Výpočet základové desky

Faktory pro výpočet základové desce

Ochrana proti prasknutí a zajišťují pevnost substrátu výpočet základové desky. Zařízení na základové desce vyžaduje správný výpočet zjistit značku a třídu betonu, počet ventilů na desku. Při návrhu budovy na sporáku opirajut nebo sloupů nebo stěn. To je důvod, proč každý jeden objekt jednotlivé výpočty.

přiřazení kalkulačka

Kalkulátor pro výpočet základové desky pro přesné stanovení rozměrů monolitické desky, počet a velikost požadované výztuže, bednění a objemovou hmotnost, která je požadována pro konstrukci typů základové desky obytných domů a průmyslových staveb. Budoucí typ Základ musí být platný projekt vybrán a přesný výpočet hmoty budovy jsou postaveny a jeho zatížení monolitické desky. Tyto výpočty jsou prováděny v závislosti na přesné SNP 52-01-2003 „betonu a betonových konstrukcí“ a GOST 52086-2003.

Výpočet základové desky

Konstrukce základové desky

Nejdražší je deska základem pro stavbu. Je proto zcela přirozené touhy každého developera je třeba snížit rozpočet stavby. Projekt by měl být položen plech minimální výšku, která zajišťuje dlouhou životnost, konstrukce zdroje. Produkovat tloušťku výpočtu w / w designu s ohledem na následující faktory:

Výpočet základové desky

polštář zařízení pod základy

Podkladové vyplnění monolitická deska vyráběná být vyrobeny z písku, štěrku nebo betonu. Volba materiálu závisí na řadě specifických podmínek : složení půdy na stavbě, procento půdy vodní náplně a typu postavena základové konstrukce. Tento článek se pokusí vybrat nejlepší možnost základové spáry pro monolitické betonové desky.

Výpočet základové desky

Výpočet tloušťce základové desky

Pevný základ ve tvaru desky je vytvořen pro výstavbu všech typů budov, včetně multi- příběh, protože má vysokou pevnost, odolnost vůči agresivním prostředí, včetně počasí a tlaku na půdu je jednotná. Nicméně musíme pamatovat o jeden z důležitých parametrů, které jsou v souladu s požadavkem na vysoce kvalitní licí základní desky - tloušťky výpočtu. Mělo by být předmětem mnoha rysech budoucího objektu a jeho umístění.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité