Valbová střecha výkres

Valbová střecha výkres

hlavní druhy valbová střecha

Valbová střecha výkres

Navrhovat valbovou střechou

Valbová nebo pyramidální valbová střecha je charakterizována nepřítomností sedlovou štíty - místo toho jsou namontovány na koncích dalších trojúhelníkových paprsky. Tato konstrukce je časově náročné při výstavbě, ale se vyznačuje zvýšenou pevností a spolehlivostí. Ve fázi návrhu je nutná pro výpočet parametrů a umístění prvků v procesu instalace - vykonávat svou úlohu dokonale přilne na místě montáže.

Valbová střecha výkres

Valbová střecha s rukama : návod iposhagovaya technologie

Valbová střecha - velmi populární typ střechy, což domu, čímž se získá původní vzhled. To je často používáno v projektech velkého dost domovů, protože to vypadá mnohem kompaktnější a krásnější s štítovými štíty. Navrhnout valbová střecha může být jednoduché nebo mohou obsahovat různé prvky - střešní okna a vikýře, například, jsou velmi oživit návrh, aby bylo jedinečné.

Valbová střecha výkres

Odrůd mnogoskatnyh střechy

Na trhu střešních krytin může splnit mnoho možností mansarda. Ale snad nejpopulárnější je těžkomyslný a hip. Pokud se rozhodnete začít stavět valbovou střechou s rukama, je důležité se rozhodnout, jaký druh obleku vám, ale musíte znát charakteristiky jednotlivých druhů.

Valbová střecha výkres

Přehled střešních systémů a jejich vlastnosti

Vypadají jako trámy spoléhají na zeď trámy domu. V různých výškách stěn dostat rampa s určitou zaujatost. Je-li výška stejná, je možné získat plochou střechou, která může být použita jako terasa.

Valbová střecha výkres

Pro valbovou krovu systém se vyznačuje úhlopříčce vazníků se nacházejí na rozích budov. Pro jejich zařízení, zpravidla se použije dvojitý deska, nosník, protože značné množství zatížení je nezbytné z těchto prvků. Diagonální vazba - nejdéle. Často se skládají ze dvou částí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Cena za metr čtvereční omítky