Zvuková izolace

Termín konání hluku Zásahy

Youdo umělci mají zájem o stabilní provádění pokynů týkajících se automobilů, a dostat dobré recenze. To je důvod, proč mistr provádět opravy a údržbu automobilů účinně a v krátkém čase.

Zvuková izolace

Proč musíme udělat odhlučnění strojů

Výrobci moderních automobilů v boji o přední světový pozitsiina automobilového trhu usilovat o to, aby krásný design, komfortní, úsporné a levná auta. Čím nižší je cena, tím větší zisk. Na co by bylo možné ušetřit? V první řadě - etotolschina kovové části těla. Například tloušťka kovu vozidla desyatiletneydavnosti průměru 0, 85mm.


V současné době etatolschina snížena na 0, 65-0, 7mm. Na jedné straně avtomobilstanovitsya jednodušší, ale na druhé straně, když je vozidlo na karoserii peredaetsyabolshe vibrace z proudění vzduchu a špatnou dorozhnogopokrytiya.

Zvuková izolace

auto s rukama odhlučnění

Máme všechny informace o těchto stránkách o tom, jak provést protihluková izolace vozu s rukama. Pro mnohé z nás, auto - druhý domov. V autě trávíme hodně času se dostat z jednoho místa na druhé. Stojíme v dopravních zácpách, spěch na silnici nebo svrhnout tiše.


Samozřejmě, že za vším komfortem v cestě: pohodlné, dobré hudby a samozřejmě neprůzvučnost.

Zvuková izolace

Zvuková izolace v autě.

Je dobře známo, že domácí a mnohé zahraniční modely aut mají zřetelný nedostatek akustické nepohodlí při jízdě autem, která se projevuje v nejrůznějších zvuků a vibrací...

Zvuková izolace

Jaký je izolace auta?

Postup zaměřený na snížení míry pronikání do interiéru vozidla cizích zvuků včetně hluku z kol, motoru, převodovky, proudění vzduchu atd

Zvuková izolace

Kompletní izolace po dobu 8 hodin pod vaší přítomnosti

Jeden z nejjednodušších způsobů, jak zvýšit komfort řízení stroje je automatické dimenzování Zvukově izolační materiály. Většina modelů vyrábí nemůže překvapit ticho v kabině. Situace se zhorší, pokud jste milovník rychlé jízdy. S rostoucí rychlostí řidič slyší nejen hluk motoru, ale také hluk produkovaný všemi systémy vozu.


Každý bump a kámen, přes který jste prošli, projevující zvukovou paletu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité