Dokončovací fáze domova log

Tento postup (kroky ) stavba dřevěného domu

Jaký je postup pro výstavbu dřevěných domů z kulatiny nebo dřeva ? V tomto článku popíšeme optimální pořadí kroků stavbě domu.

Dokončovací fáze domova log

Etapy výstavby domu z klád

Stejně jako u každé stavby, výstavba dřevěných domů udělal poetapno. Poetapnoe konstrukce přináší výhody i minusy. Konechno Také můžete provést potřebné změny v průběhu práce a opravit chyby jsou přijaty, ale má vliv na rychlost. Budování protokol prochází stejnými kroky, které jsou společné pro domy z cihel, ale má také své nuance.

Dokončovací fáze domova log

Etapy výstavby dřevěných domů

Při stavbě domu rozdělena do tří hlavních fází je sekání dříví, instalační protokol, dokončení rámce. V této sekci se můžete dozvědět o všech fázích výstavby dřevěných domů. Níže je uveden podrobnější informace popisující proces a fotky stavby.

Dokončovací fáze domova log

Domy z trámu. design

Návrh a vývoj pracovního dokumentace provedené na základě údajů poskytnutých zákazníkem. Typicky, vytvořit individuální projekt vyžaduje asi pět dnů. Projekt je vyroben s ohledem na vázání objektu do terénu, stejně jako bere v úvahu individuální přání klienta. Níže a pak promítat fotky se zobrazí, a ve skutečnosti, fáze výstavby našich lázní.

Krok № 6 „ slepý prostor, livnevki drenáž “

Samostatnou krokem je vybavit váš dům základ. Chcete-li chránit základnu z povrchu podzemních vod, kanalizace se provádí na domácím obvodu. Odvodnění mohou být provedeny malé, střední i hluboce pohřben. provedení odvodnění se volí v závislosti na vlastnostech terénu, výškových rozdílů a fázového stavu. V závislosti na technologii a použití kvalitních materiálů, vaše nadace vydrží mnohem déle. Dešťová voda ze střechy se také doporučuje, aby se z domova na samostatných trubek odtoku dobře.


Povolené povrchové odvodnění a bleskosvody uspořádat ve stejném výkopu.

Poblíž tohoto domu : výhody a nevýhody

Že může nabídnout stará technologie stavby rodinných domů moderního člověka? Zvláštně dost, ale mnoho - sekané z domova log má spoustu výhod. Patří mezi ně následující vlastnosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité