Elektrické schéma bytů

Elektrické schéma bytů

Příklad zapojení obvodu v soukromém domě.

Stolování v soukromém domě, obvykle přijde na horním řádku 0, 4 kV. S podporou trolejového vedení o otevření přichází elektrický fázový vodič L a neutrálního ochranného kombinovaný pracovní a pero ( napájecí jednofázové ).

Elektrické schéma bytů

Apartmány Hnací kabelových svazků

Změna elektriku v bytě, musíte přesně vědět, kde a jak budou nainstalovány bod elektřiny, a tak zahájit proces je třeba navrhnout elektrické schéma zapojení, a nemůže být jinak. Nelze pokračovat v instalaci bez systému, jeden bez druhého není možné, je známo jakýmkoliv kvalifikovaný elektrikář.

Elektrické schéma bytů

Hnací ploché vodiče

Kvartire- schéma v dokumentu, přičemž určený umístění elektroinstalace a elektrických instalačních zařízení (elektrické zásuvky, vypínače, lampy), elektrický panel s omítka sideshow Nyní je na čase, štukatéři, malíři a pokleyschikov tapety. Nebo vás v nové inkarnaci. Ale nejprve je nutné vyplnit do skříní pěny, papíru nebo hadry do roviny se stěnou, a R ™ £ zavřít kus plastové fólie a strčil ji pod okrajem rámu. Počítadlo také uzavře film, ale ujistěte se, že nedošlo k prasknutí těsnění - potíže s energetické služby pak není konec.


V případě, že těsnění je ještě neporušený, měli byste okamžitě informovat energetický sektor.

Elektrické schéma bytů

Program pro elektrické obvody

Jsme plně zohledněny na otázku „ Jak provést zapojení vlastníma rukama. “ Je to konečná fáze - říci program pro vytvoření elektrických obvodů. Ve skutečnosti je tento úsek by měl být první, protože všechny elektrické práce prováděné v rámci zvláštního režimu. A to je předpokladem pro zahájení prací.

Elektrické schéma bytů

Správné schéma nové elektroinstalace v bytě. Etapy převzetí prací na opravách elektrikáři.

Elektrické: cenová metoda formirovaniyaChem pohodlný životní podmínky, tím více všechny druhy domácích problémů moderního člověka. Celková elektrifikace na první pohled se zdá dokonalé řešení pro zajištění naší komfort a pohodlí. Ale 100 % závislost na elektřinu z nás dělá velmi zranitelný. Představit život bez elektřiny, počítače, domácí spotřebiče nemohou být a ve skutečnosti všechna tato zařízení mohou fungovat pouze tehdy, když je elektřina.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité