Etapy výstavby bytového domu

Etapy výstavby bytového domu. část 1

Výstavba bytového domu, na první pohled, je to nejtěžší, a proto vysoce standardizovaná - výběr pozemku, stavba základů, montáž stěn a následné úpravy. Ale ve skutečnosti, že stavba domu - proces, který má mnoho odstínů, a to zejména pokud jde o výstavbu vícepodlažní budovy s sto nebo více bytů.

Etapy výstavby bytového domu

Kroky pro stavbu rodinného domu

Důležitým přípravným krokem při stavbě domu, je získání povolení

Etapy výstavby bytového domu

Jak je uvedení do provozu bytového domu novou budovu

Předtím, proces převodu domu do provozu následujícím způsobem : postavený dům přezkoumána Komisí z různých státních orgánů. Komise je složena z odborníků v oblasti architektury a stavebnictví, stejně jako požární a zdravotní kontroly. Tito specialisté kontrolují dodržování budovy všech stavebních předpisů a projektové dokumentace. Každá komise připravila zprávu o výsledcích kontrol jejího uzavření.


Výsledkem je, že proces vstupu do provozu nových budov bylo až za několik let.

Etapy výstavby bytového domu

Jak vstoupit obytný dům v provozu

Postup při vstupu do domu je v provozu zahrnuje přijímací povolení ke vstupu do domu v provozu na dokument, který potvrzuje, že výstavba domu je provedena v plné výši av souladu se stavebním povolením, dům splňuje městské plány pozemků a projektové dokumentace. Povolení ke vstupu do domu je v provozu je vydáno po dokončení stavby, získání technické pas BTI a přijetí vyplněného výstavbě orgánů domu, které vydaly technické specifikace, konstrukce a regulačními orgány.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité