Fázi výstavby monolitické desky

Fázi výstavby monolitické desky

Adaptace pro zakládání staveb

Bohužel, stejně jako jakékoliv jiné, začala společnost vyžaduje mnoho investic. na základech náklady jsou mimořádně vysoké. Výsledky tvrdé práce na dlouhou dobu bude viditelná, a hrdost na robustní odolnou konstrukcí právě pohltil vás. Tento typ nadace po celou dobu zabrání krok jeho konkurentů.

Technologie výstavby monolitických desku

Pevný základ má pověst mezi staviteli jako univerzální. Je ideální, pokud jde o výstavbu na nerovném terénu, jako jsou pytle s pískem, rašelinou a jiné základní věc, která je charakteristickým znakem monolitického základu jemu podobní typů -. Betonová deska. Na bednění je integrální.

Fázi výstavby monolitické desky

Co je to za typ základny

Fundam monolitickou desku - klasický typ základny, která může být použita na nejtěžším terénu. Pokládá se v malé hloubce, která umožňuje někdy i učinit bez použití mechanizace nebo bagr kopání malé jámy, která má hloubku 50 cm. Výztuž deska je vyrobena pomocí ocelové výztuže rámu.

Fázi výstavby monolitické desky

Výhody desky základu

Vzhledem k velké ploše základové desky a dostupnosti prostorovou výztuž v něm je značně snížena báze tlak na půdu (asi 0, 1 kg / cm 2 ). Navíc tento typ základové zařízení umožňuje snadné přenášení proměnné zatížení, které se vyskytují v různých přesunu půdy. Jinými slovy desky základu má vysokou nosnost. Například, 63 metrů vysoká věž Ostankinskaya výroba hadice je na monolitickém tloušťce základní desky jednoho metru.

Fázi výstavby monolitické desky

K čemu je tento typ nadace ?

Monolithic základem je vždy silný a vydrží těžkých břemen. Oni se nebojí nepravidelného pohybu po zemi, ani neustálé srážky, žádná tvrdá zmrazování a rozmrazování. Bath jednoduše stoupat a klesat s nadací, aniž by zničil veškeré podpory. Je známo, že beton funguje pouze na kompresi - a nerozšiřovat.


Proto je základem v podobě monolitického desky je prakticky nenahraditelný pro vzdouvání a písčitých půdách, kde je hladina podzemní vody je vysoká.

Fázi výstavby monolitické desky

Krokem procesu pro samostatnou práci

Najal specializovaný tým dá majiteli výhodu, pokud jde o záruky pro výrobu základny. Zákazník obdrží ověřený v každé platformě, která je připravena k provozu. Ale vlastníci pozemků děsí základní cenu - monolitickou desku, na klíč. V tomto ohledu je zde možnost vyzkoušet svou sílu k přípravě místa pro betonáže.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité