Kamenické prvky

Kamenické prvky

Obecná představa, kterou 5. řezných pravidla. zdicí prvky

Zdivo se liší od trosek řádně složeného série. Tato funkce je přirozená a přírodní kameny, mají striktně standardní velikosti a obdélníkový tvar.

Kamenické prvky

Kamenictví prvky definice

Kritéria zlomeniny kamenné stavby - Podmínky nevratná změna původního stavu kamennou stavbu pod stresem nebo silových účinků na životní prostředí. Nevratné změny se považuje tvorba trhlin v zděných prvků a / nebo maltových spár, rozpad materiálu, vzájemné posuvné kusy zdiva.

Kamenické prvky

Druhy zdiva a jejich účel

Před začátkem kamenické práce je nutné určit druh zdiva. Následující typy zdiva, které se používají při stavbě domů: cihel; Zdivo z pálených tašek; pokládka umělých velkých bloků, které jsou vyrobeny z betonu, cihel nebo keramických kamenů; kterým se z přírodních kamenů pravidelný tvar (nebo rozřezané hewn); kamenné zdivo přírodních neřezaných kamenů, které mají nepravidelný tvar; smíšené zdivo (suť, lemované cihel, s konkrétními kameny, lemované cihly, a cihly, čelí tesaným kamenem); suť beton zdivo; lehké zdivo cihel a dalších materiálů.

Kamenické prvky

Starověké metody zdiva - pro moderní povrchovou úpravou

Je na čase si uvědomit, že oprava nebo stavba domu - není jen rutinní činnost, a kupovat pytle suché směsi. S odkazem na skutečnost, že pro všechny a pěšky - potěšující úpravy očí. Skutečně výrazný výsledek zde můžeme dosáhnout pomocí dekoračního kamene.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité