Zapojení s rukama v soukromém domě

Zapojení s rukama v soukromém domě

Enter elektřinu do domu. Možné varianty

Uvedení elektřinu do domu dříve provedeno všechny stejné. Trubostoyka byl uveden v horní části fasády nebo na střeše, který měl ohyb v horní části, a proto byl nazýván „ houser “. Prostřednictvím „ husa “ protáhl drát dovnitř a pak byly již na přepážce a elektrickým stíněním. Vodiče z nadzemního elektrického vedení, holý drát vede k přední části budovy, které byly připojeny k dvěma předinstalovaná na izolátoru závorkách. Hlavními nevýhodami tohoto přístupu jsou :

Zapojení s rukama v soukromém domě

Udělování povolení k připojení k místní elektrické sítě

Kdy budou nainstalovány všechny elektrické spotřebiče, stroje, a RCD, musíte souhlasit s pre -nervózní „ Gosenergonadzor “, která by měla dát kladnou odpověď na majitele moci.

Zapojení s rukama v soukromém domě

Pravidla pro elektroinstalace

Takže řádně prováděny práce na elektrickém zařízení závisí na požadavku dokumentu - z „Pravidla Elektrická instalace“ PUE či kratší. Ve skutečnosti je tento krok za krokem průvodce k použití. V tomto dokumentu jsou všechny rozloženy na policích. Že tato pravidla pomohou udržet vedení v soukromém domě s vlastníma rukama ?

Zapojení s rukama v soukromém domě

Jak provést elektrikář v soukromém domě vlastníma rukama

Elektroinstalace v dřevěném domě by měl nejen plnit svou funkci, ale pro jistotu, takže kvalita jejího výkonu se zvyšují požadavky. Je možné provést zapojení v dřevěných domech s jejich vlastních rukou, ale mělo by to v souladu se všemi pravidly instalace.

Zapojení s rukama v soukromém domě

Příklad zapojení obvodu v soukromém domě.

Stolování v soukromém domě, obvykle přijde na horním řádku 0, 4 kV. S podporou trolejového vedení o otevření přichází elektrický fázový vodič L a neutrálního ochranného kombinovaný pracovní a pero ( napájecí jednofázové ).

Zapojení s rukama v soukromém domě

Elektroinstalace v dvoupatrový dům - schéma

Schéma zapojení elektrické energie v domě - je to první věc, kterou byste měli věnovat pozornost před zahájením elektroinstalačních prací. Zapojení bude mnohem snazší, pokud je ruka Schéma připojení v domě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité