Tmel pro dřevo

Tmel pro dřevo

Moskvě a regionu?

Putty, ve své podstatě, stavební směs, jehož hlavním účelem - vyrovnání povrchu. V našem případě - dřevěné. Princip fungování takové směsi je jednoduchý. Naplňuje všechny vady a připravuje tak povrchy pro následnou dekorativní nebo dokončovací úpravu.


Na trzích existuje velké množství různých možností pro tmel. Podívejme se tedy na základní zásady, které je třeba dodržovat při výběru materiálu, který potřebujete:

Tmel pro dřevo

Materiály pro zlacení

Tmel pro dřevo

Technika pro omítání dřeva

Pokud váš dům má mnoho předmětů ze dřeva (podlahy, okenní rámy, nábytek), dříve nebo později budou muset aktualizovat vzhled - malování. Ale dřevo má takovou vlastnost, že v průběhu času nebo z důvodu mechanického nárazu se objevují praskliny, nepravidelnosti a jiné vady, které barva může dokonce zdůraznit, pokud nebudete předem ošetřovat povrch tmelem.

Tmel pro dřevo

Tmel na dřevo: výroba, výběr, použití

Začneme tím, že tmel na dřevo pro práci na venkově může být z obchodu (prodává se v poměrně širokém rozmezí), ale může být také připraven samostatně, podle určité technologie.

Tmel pro dřevo

Paleta barev

Povrch, na který se má tmel aplikovat, musí být suchý a čistý, bez prachu a zbytků laku. Použijte tmel s nerezovou špachtlí, vrstvou až do tloušťky 1 mm, která vyplňuje všechny nepravidelnosti dřeva. V případě hlubokého poškození se tmel na dřevo nanese v několika vrstvách. Při aplikaci tmelu o tloušťce 1 mm. Spotřeba produktu je 1 kg.


Na 1 m² povrchu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité